Mircea Bornescu: „Știu ce înseamnă suporterii Universității Craiova. Avem nevoie de ei!"

Mircea Bornescu speră că din iunie suporterii vor fi lăsați să intre pe stadioane.

„Pepe" Bornescu este omul de care Știința avea nevoie, iar fostul mare portar al Universității Craiova s-a reîntors în Bănie cu inima deschisă. De această dată el este conducător iar prezența sa în mijlocul băieților lui Eugen Trică contează enorm din toate punctele de vedere. După partida cu Poli Timișoara, scor 1-0 noul manager al alb-albaștrilor a vorbit pentru Gsp.ro despre meciul cu bănățenii, dar și despre suporterii adevăratei Universitatea.

...victoria cu ASU Poli: „Aveam nevoie de această victorie pentru că ne așteaptă meciuri foarte grele și orice victorie e foarte importantă. Partidele sunt foarte echilibrate, toate rezultatele sunt 0-0 sau 1-0. Până în acest moment, nimeni nu s-a desprins la mai mult de un gol”.

...intervenția din final a portarului Mario Enache: „E un copil care muncește foarte mult la antrenamente. Suntem foarte bine acoperiți pe acest post. Mai e și Mogoșanu, mai e și Robert Popa, e și Taborda. Toți portarii care au evoluat până acum au avut evoluții încântătoare. Intervenția lui Mario Enache a făcut să rămânem cu toate punctele în cont.

210401 mioveni fcu bornescu

...despre promovarea în Liga 1: „Eu cred că avem un lot care să ne permită să sperăm la primele două locuri. E un lot valoros și foarte mare din punct de vedre numeric. Toți jucătorii care au venit de pe bancă au adus un plus. Eugen a simțit foarte bine echipa și jucătorii, iar schimbările făcute au adus un plus de fiecare dată”.

...despre revenirea pe „Oblemenco” și fani: „Suporterii sunt o parte importantă a acestui club. Eu știu ce înseamnă suporterii Universității Craiova la un meci important, știu ce atmosferă creează, dar peste tot e același lucru (n.r - meciuri jucate fără spectatori). Sper că din iunie vor încerca să dea drumul la spectatori. Avem nevoie de suporteri. Cu siguranță că, dacă îi aveam în tribune aveam mai multe puncte în plus în clasament.

Bornescu 2

...despre principala rivală din Liga 2: „În momentul de față, Rapid e principala contracandidată. M-aș bucura din tot sufletul ca noi și Rapid să promovăm în Liga 1. E nevoie în prima ligă de echipe de tradiție, cu suporteri care să creeze atmosfera de altădată”.  

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28