Sponsor oficial al
Culinar

Ingrediente:
3 ouă medii
150 g zahăr
100 g făînă
3 linguri cacao
1/2 plic praf de copt
Pentru căciulițele lui Moș Crăciun
350 g frișcă lichidă
15 bucăți căpșuni întregi
80 g unt
300 g ciocolată menaj
Mod de preparare:
Încinge cuptorul la foc mediu şi tapetează o tavă mare cu hârtie de copt şi ulei.
Amestecă pe bain marie ciocolata menaj şi untul cu zahărul, până la topirea completă. Se lasă la răcit.
Separat, se amestecă gălbenuşurile cu sarea, pudra de cacao şi alte arome. Toarnă ciocolată, apoi adaugă făina cu praful de copt. Bate albuşurile şi înglobează încet.
Se toarnă aluatul de negrese în tavă şi se bagă la cuptor 20 de minute.
Între timp, se bate frişca lichidă.
Când negresa s-a răcit, se taie cuburi şi pe fiecare cub se pune puţină frişcă, o căpşună şi vârf de căciuliţă din frişcă.
Distribuie articolul:
Alte articole
Sfârșit proiect "Extinderea activității companiei BLACKWATER MEDIA SRL"
- de editie.ro
- 19 Decembrie 2019
Tendințe de modă ce au în spate rasismul neintenționat
- de Ionescu Roxana
- 13 Octombrie 2020
CRAIOVIȚA PARADISE - CRAIOVA, dezvoltare urbanistică fără precedent
- de Advertorial
- 3 Decembrie 2019
Pe altarul brandurilor luxoase, milioane de animale mor anual
- de Ionescu Roxana
- 9 Octombrie 2020
Naționala de baschet a României, în izolare, în Spania, după ce un jucător a fost depistat cu Covid
- de editie.ro
- 25 Noiembrie 2020
Albă ca zăpada, prăjitura de acasă
- de Odină Andrada
- 10 Decembrie 2020