Sponsor oficial al
Culinar
Imediat ce le veți pune pe masa de sărbători, vor dispărea la fel de repede din farfurie precum zăpada, pentru că sunt delicioase!
Ingrediente:
200g unt
250g fulgi de cocos
200g lapte praf
250g zahăr pudră
35g migdale crude
Frecăm bine untul cu zahărul pudră, apoi adăugăm laptele praf și jumătate din cantitatea de nucă de cocos.
Din compoziția rămasă modelăm biluțe cu migdale înăuntru, apoi le tăvălim prin nuca de cocos rămasă.
Le băgăm la frigider apoi putem servi. Poftă bună!
Distribuie articolul:
Alte articole
CRAIOVIȚA PARADISE - CRAIOVA, dezvoltare urbanistică fără precedent
- de Advertorial
- 3 Decembrie 2019
Sfârșit proiect "Extinderea activității companiei BLACKWATER MEDIA SRL"
- de editie.ro
- 19 Decembrie 2019
Tendințe de modă ce au în spate rasismul neintenționat
- de Ionescu Roxana
- 13 Octombrie 2020
Naționala de baschet a României, în izolare, în Spania, după ce un jucător a fost depistat cu Covid
- de editie.ro
- 25 Noiembrie 2020
#SărbătorileAuGust. Negresă - Căciulița lui Moș Crăciun
- de Ionescu Roxana
- 11 Decembrie 2020
Pe altarul brandurilor luxoase, milioane de animale mor anual
- de Ionescu Roxana
- 9 Octombrie 2020