EXCLUSIV. Rodion Cămătaru: „Decizia luată de Consiliul Local este una normală!" Ce spune de Ovidiu Stângă

Rodion Cămătaru a vorbit pentru Ediție.ro, în prima zi din 2021, despre FC Universitatea Craiova.

oblemenco banca rezerve fcu

Fostul mare internațional și atacant al Universității Craiova, Rodion Cămătaru, 62 de ani, consideră că decizia luată de Consiliul Local, cu privire la includerea unei taxe și pentru echipele de Liga 2, cele care ar putea să joace pe „Oblemenco'' dacă vor plăti, este una normală.

Știam de aproape o lună și jumătate că se va schimba protocolul și se va include o taxă și pentru echipele de Liga 2. După părerea mea această decizie este una normală, deoarece stadionul nu a fost făcut din banii unui privat, ci a fost făcut din banii publici. În sfârșit s-a revenit la normalitate și pe stadionul Oblemenco din Craiova.

rodion camataru

Spectatorii vor alege pe ce echipă vor susține din Craiova, dar eu sunt sigur că și FC Universitatea Craiova va avea foarte mulți suporteri pe stadion atunci când va trece pandemia. Una este să tot joci pe la Severin sau Tg. Jiu și alta este să joci la tine în oraș. Repet: sunt sigur că vor veni foarte mulți spectatori și la meciurile lui FC Universitatea Craiova. Adrian Mititelu a primit o veste bună, dacă putem să spunem așa, ținând totuși cont că el nu este acasă și nu trece prin momente bune. V-am mai spus și acum ceva timp că eu nu mai am nimic cu Adrian Mititelu, iar prin intermediul vostru îi urez multă putere de luptă și multă sănătate familiei sale. Cine se bucură de răul unui om aflat la greu, ăla nu este om.

Adrian Mititelu este un om care a investit foarte mulți bani în fotbal, deși a trecut prin clipe foarte grele în ultimii ani. Echipa este acum foarte aproape de Liga 1 și cred că nu o să rateze promovarea. Am văzut că Adrian Mititelu a adus un antrenor bun, iar Ovidiu Stângă este un copil al Universității Craiova. Adrian a făcut o mișcare bună, iar peste câteva luni o să culeagă roadele ", a spus Cămătaru.

050921 stanga01

„Ovidiu Stângă nu este un antrenor oarecare!"

În continuare Rodion Cămătaru ne-a vorbit despre Ovidiu Stângă și ne-a mărturisit că are încredere în acesta. „ Adrian Mititelu a făcut o alegere bună, deoarece Ovidiu nu este un antrenor oarecare. Stângă nu vine pentru bani la Craiova, deși sunt sigur că va avea un salariu bun, cu mult peste nivelul Ligii 2 din România, ba chiar unul de Liga 1.

El vine în primul rând în Bănie cu inima deschisă, fiind craiovean sută la sută. V-am mai spus: el este un copil al Universității Craiova și un nume important în fotbalul românesc și internațional. Ovidiu a mai promovat o dată Universitatea Craiova în Liga 1, iar acum va avea șansa să o facă și în 2021. Stângă este un om respectat în Olanda și este la fel de cunoscut și în Spania.

STANGA

Ovidiu are în sânge școala de antrenori olandeză, iar ca fotbalist a fost unul care a fost cu naționala României la trei turnee finale. Stângă și-a făcut loc în naționala României atunci când se afla în activitate Gică Hagi, iar acest lucru s-a întâmplat datorită valorii pe care o avea Stângă", a încheiat Cămătaru.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28