EXCLUSIV. Trică: „Ne strângem toți sub steagul Peluzei Sud 97 și îi dăm drumul la luptă. Aici este Universitatea"

Eugen Trică este convins că FC Universitatea Craiova își va reveni cât mai repede.

peluza sud 121

Eugen Trică a fost instalat din nou pe banca tehnică a formației FC Universitatea Craiova și a vorbit în exclusivitate pentru Ediție.ro despre planurile sale la Știința.

„Am revenit acasă cu inima deschisă. Nu vreau să vorbesc despre ce a fost înainte la echipă, deoarece important este ceea ce urmeză. Trebuie să ne calificăm în play-off, ăsta este primul obiectiv, iar apoi vom lupta cu toate forțele pentru promovarea în Liga 1. Eugen Trică nu se întoarece la Universitatea Craiova să taie capete. Însă cer determinare, dăruire și sacrificiu până la ultima energie.

Aici este Universitatea Craiova, iar toți băieții trebuie să fie conștienți în ce vestiar sunt și o să vedeți că vom reuși împreună ceea ce își doresc toți iubitorii Științei. Eu îi cunosc foarte bine pe băieți, iar ei mă cunosc pe mine la fel de bine. Trebuie să formăm cu toți o adevărată familie și vă mai spun încă o dată că împreună vom reuși. Ne strângem cu toți sub steagul Peluzei Sud 97 și îi dăm drumul la luptă. Am mare încredere în acești băieți ai mei.

200201 01 trica echipa

Toți suporterii Universității sunt importanți și fiți convinși că vom lupta pentru promovarea în Liga 1. Voi lucra cu următorul staff: Mircea Bornescu team manager. Este un băiat minunat, un leu adevărat, și sunt sigur că ne va ajuta pe toți foarte mult. Săceanu este directorul nostru sportiv. Vali David o să fie antrenorul cu portarii, iar secunzi îi voi avea pe Ovi Dănănae și Adrian Filip. Preparator fizic este Dan Vasilică.

Urmează meciul cu Farul pe care doresc să îl câștigăm. Îl știu bine pe Ianis Zicu, un antrenor ambițios din nou val, dar pe teren o să fim adversari. Noi am mai jucat cu Farul un amical în vara anului trecut, dar eu i-am urmărit și știu că au mai adus câțiva jucători de atunci. Trebuie să facem totul pas cu pas.

Mă bucur încă o dată că am revenit acasă și împreună cu toată suflarea alb-albaștrilor o să reușim. Trebuie să fim uniți cu toți de la primul până la ultimul om. Diseară voi ajunge la Craiova", a spus Trică.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28