Giovanni Costantino și Jibril Ibrahim au oferit ultimele amănunte din Bănie înainte de meciul cu Poli Iași

Giovanni Costantino și Jibril Ibrahim au susținut o conferință de presă.

240226 costantino jibril

Fotbal Club Universitatea va susține marți, cu începere de la ora 16:15 partida cu Poli Iași. Antrenorul principal al Științei a fost primul care a început să vorbească despre această partidă, tehnicianul italian al alb-albaștrilor fiind convins că victoria este foarte importantă pentru FCU.

O să fie un meci foarte greu. Poli iași vine cu un moral foarte bun după victoria cu Rapid. Le-am urmărit jocul cu Rapid, dar nu doar pe acesta, iar Poli iași este o echipă cu intensitate, rapiditate și am văzut că are și jucători cu o calitate foarte bună în atac. Dar noi trebuie să avem soluții și să le contracarăm acest joc al lor. În acest meci noi toți trebuie să fim o familie. Am mare încredere în jucătorii mei. Doar noi putem să schimbăm situația din clasament. Eu sunt conștient că situația mea nu este una ușoară după ultimele rezultate și este normal ca patronul să analizeze. Am discutat, iar el are încredere în mine că pot să îndrept lucrurile. Este foarte important să câștigăm cu Poli Iași", a spus Costantino.

La rândul său, Jibril a declarat: „Eu sunt pregătit să joc întodeaunaAm marcat împotriva lui Poli Iași. Mi-aș dori să marchez și în meciul de marți. Eu mereu îmi doresc să marchez și să îmi ajut echipa când intru. Asta este treaba mea, iar eu îmi doresc foarte mult să câștigăm cu Poli Iași."

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28