Adrian Mutu nu a uitat de FC Universitatea Craiova: „Mi-a lipsit norocul!"

Adrian Mutu a vorbit la Gsptv Live de experiența de la FC Universitatea Craiova.  

210917 mutu conferinta

Adrian Mutu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Adrian Mititelu și fiul acestuia, dar și acum crede că putea să facă mult mai mult în Bănie, dacă ar fi avut mai mult noroc. Fostul mare internațional a dezvăluit că s-a despărțit în relații bune de familia Mititelu și că patronul celor de la FCU nu i-a impus niciodată jucători în echipă.

Din punctul meu de vedere, experiența la Craiova a fost bună. Am depus o muncă importantă. Am avut și ghinion. Puteam avea 5-7 puncte în plus. E o lecție din care am învățat. Am avut un început foarte bun de campionat, dar probabil că lipsa de omogenitate a făcut să nu avem mai multe puncte în plus. Având în vedere cum se exprima echipa, pot spune că a fost o perioadă bună. Mi-a lipsit norocul. Asta ar fi schimbat multe.

Atunci când vorbești cu un patron nu-l poți împiedica din a-și exprima părerea legată de echipa lui, evoluții sau primul 11. Asta nu poți să interzici. Știi cum e, e echipa lui și vrea să câștige. Am trecut prin lucruri de acest gen, dar nu mi-a impus ceva. Cum am reacționat? Ca un profesionist, cu argumente. Mi-am argumantat alegerile și am fost lăsat să fac ceea ce doresc eu.

210612 antrenament mutu

A fost o relație corectă cu ambii, cu Adrian Mititelu și Adiță jr. Și despărțirea a fost corectă. Nu am avut nicio problemă. Am insistat pentru un atacant, dar nu am găsit. Când îl găsisem, l-am pierdut, pentru că a plecat la altă echipă. Trebuia să insist mai mult pentru aducerea unui marcator. Dacă nu ai un jucător să îți dea peste 10 goluri e greu să ai rezultate. Ne-a lipsit un golgeter", a încheiat Mutu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28