Sponsor oficial al
Culinar
Vei avea nevoie de următoarele ingrediente:
-120 g de făină universală
-180 g zahăr brun
-1/4 lingură de sare
-400 g merișoare (sau vișine)
-75 g nuci tocate
-120 g unt topit
-2 ouă bătute
-1 lingură extract de migdale
Preîncălzește cuptorul la 175 grade celsius. Amestecă făina, zahărul și sarea.
Adaugă merișoarele sau vișinile și nucile. Apoi adaugă și untul, ouălele bătute și extractul de migdale. Amestecă bine!
Întinde aluatul într-o tavă.
Coace la 175 grade C, timp de 40 de minute.
Servește cu înghețată de vanilie.
Delicios!
Distribuie articolul:
Alte articole
Sfârșit proiect "Extinderea activității companiei BLACKWATER MEDIA SRL"
- de editie.ro
- 19 Decembrie 2019
Tendințe de modă ce au în spate rasismul neintenționat
- de Ionescu Roxana
- 13 Octombrie 2020
CRAIOVIȚA PARADISE - CRAIOVA, dezvoltare urbanistică fără precedent
- de Advertorial
- 3 Decembrie 2019
Pe altarul brandurilor luxoase, milioane de animale mor anual
- de Ionescu Roxana
- 9 Octombrie 2020
Naționala de baschet a României, în izolare, în Spania, după ce un jucător a fost depistat cu Covid
- de editie.ro
- 25 Noiembrie 2020