Sponsor oficial al
Murim în fiecare zi, fără să realizăm. Undeva în lume există un nou Hitler, însă într-o variantă modernă, stilizată. Acum nu ne mai adună fizic într-un spațiu determinat să ne gazeze, ci ne-a creat un staul virtual. În realitate, noi suntem prizonierii unei minți bolnave, ale cărei atrocități sunt la o putere exponențial mai mari decât cele comise de Hitler.
Pentru a înțelege, trebuie să ne adresăm următoarei interogații: cine mai suntem noi? Sclavii unor sisteme, avatare. Viața noastră este închinată lor. Cum? Iată: 80% din timpul unei zile lucrăm pentru ei. Avem implantată ideea că ne epuizăm viața în joburi care să ne aducă bunăstarea. Deci, sub vehiculul manipulator al unei aparente stării de bine, ne înhămăm voluntar la jugul sclaviei.
Rezultatul: am discutat cu oameni din diverse domenii și cu venituri variabile. Toți, indiferent cât de mult câștigau, răspundeau la fel: „nu sunt fericit.” La întrebarea „și de ce nu schimbi ceva?”, răspunsurile au fost, de asemenea, identice: „ce să schimb? M-am obișnuit așa.” Deci, nu suntem fericiți! Atunci întreb: de ce muncim, de ce ne căsătorim? De ce facem copii? De ce, de ce? Ore, scopul final al demersurilor și sacrificiilor noastre nu ar trebui să fie fericirea?
Până în urmă cu 30 de ani, procentul oamenilor fericiți, deși mult mai săraci decât astăzi, era cu 73% mai mare. Oare nici asta nu ne spune nimic? Elveția, una dintre țările care se află în primele locuri ca venit pe cap de locuitor, se înregistrează cu cel mai mare procent de sinucideri. Nici asta să nu ne spună nimic? Cum de suntem de bună voie exterminații unui sistem?
Iată cum! Telefonul a devenit o extensie a creierului. Aproape că nu mai putem trăi fără el. Ca să afli cât de grav ești bolnav, încearcă să vezi câte zile poți trăi fără el.
Telefonul nu e doar un instrument de comunicare, ci unul prin care ni se scriu programe în creier. În creierul subconștient, adică în cel care se ocupă cu operarea purtătorului.
Toate informațiile care ni se introduc în subconștient sunt cele care, de fapt, operează. Am devenit computere biologice. Nu mai acționăm conform nevoilor naturale, organice, ci pe baza programelor care sunt deja instalate în noi.
Dumnezeu și religiile sunt decadente, pentru că aceasta îi încurcă în transformarea noastră. Arta, la rândul ei, a suportat modificări conceptuale a fost upgradata să răspundă noilor nevoi, pentru că și ea îi încurca. Părinții, adevăratele instanțe moralizatoare, au fost decăzuți din drepturi; în unele cazuri, au devenit „tată 1” și „tată 2”, pentru că și ei încurcau. Ultimul pe listă este învățământul. A fost golit de conținut. Este complet inutil. Acest învățământ l-a produs pe premierul Ciolacu. În nici un alt sistem, respectivul nu putea să obțină note de absolvire a zece clase. Cine are nevoie de Ciolaci în fruntea țărilor? Cine are nevoie să se cultive ca valori de referință modele ca Drăgușanu, Țancă Uraganu…
Faceți un exercițiu de voință și încercați să identificați un singur exemplu, în ultimii 30 de ani, de personalitate recunoscută și promovată. Oare să nu fi avut nici un om de geniu în această perioadă, în nici un domeniu? Mă îndoiesc. Trebuie să rămânem sclavii unor minți bolnave care, plictisite de „prea mult”, după ce au obținut toți banii de pe pământ, ce să mai facă? Le-a rămas doar să se joace de-a dumnezeii.
Distribuie articolul:
Alte articole
Tendințe de modă ce au în spate rasismul neintenționat
- de Ionescu Roxana
- 13 Octombrie 2020
GALERIE FOTO. FCU-Chindia, play-out Superliga, etapa 6, 28 aprilie 2023
- de Cătălin Ciupureanu
- 22 Septembrie 2024
CRAIOVIȚA PARADISE - CRAIOVA, dezvoltare urbanistică fără precedent
- de Advertorial
- 3 Decembrie 2019
Ce parcurs are tehnologia în jocurile de noroc?
- de editie.ro
- 28 August 2024
ODISEEA FRF (II)
- de Craioveanu Andrei
- 30 Iulie 2024
Craiova va găzdui, în premieră, un meci de Cupa Davis
- de Octavia Hantea
- 28 August 2024
România primește cele mai multe fonduri europene din regiune prin fondul pentru modernizare
- de Florin Bâcu
- 27 Iunie 2024