Sponsor oficial al
Lucian Mitu consideră că FC Universitatea Craiova trebuie să joace pe Oblemenco în Liga 2.
Directorul de marketing al Științei a vorbit la RadioSport 1 cu cărțile pe față și a atras atenția asupra faptului că Știința trebuie lăsată neapărat să joace în Liga 2 pe stadionul Ion Oblemenco. Totodată, oficialul alb-albaștrilor a dezvăluit că nu crede că se va face niciun eveniment de sărbătorire a promovării în Liga a doua din cauza restricțiilor de la noi din țară.
"Nu știm ce putem să facem după 15 mai, deși vă dați seama că ne-am fi dorit să sărbătorim împreună cu suporterii Universității promovarea. Dar nu este plăcut să organizezi un asemnea eveniment fără spectatori, fără fanii noștri. Nu putem să jucăm un meci fără spectatori. Noi aveam cea mai frumoasă galerie din România și nu are rost să facem ceva doar de dragul de a zice și noi că am făcut. Dacă nu avem fanii noștri cu noi, atunci nu are rost să organizăm ceva. Nu uitați că noi vorbim de Peluza Sud 97. Însă, până la urmă trebuie să fim bucuroși că obiectivul a fost îndeplinit, iar eu sunt sigur că noi vom performa și vom ajunge acolo unde ne este locul, adică în Liga 1. Vreau să vă mai spun că gândul meu merge către stadionul Oblemenco.
Eu pentru asta trăiesc. Îmi doresc să jucăm acolo. Când ne vom întoarce acasă, atunci consider că suntem împliniți. La meciul cu Universitatea Cluj s-a văzut că reprezentăm orașul cu cinste. Oamenii care au venit pe stadion au venit pentru adevărata Universitatea Craiova. Nu uitați că am jucat într-o zi de marți, cu începere de la ora 21:30, iar meciul cu tot cu prelungiri s-a dus până în miezul nopții. Apoi, a doua zi oamenii s-au dus la serviciu, iar o altă echipă din oraș a avut seara la meciul ei de Cupă vreo 2.000-3.000 de cetățeni ai Craiovei pe stadion. Care este strategia mea? Strategia mea este să jucăm pe Ion Oblemenco.
Dacă vom juca acolo, o să vedeți că toate vor decurge apoi de la sine. Jucătorii vor crește în primul rând valoric pentru că se va creea o emulație, iar ei se vor motiva și mai tare. Jucătorii noștri nu i-au avut mereu în spate la început pe cei din Peluza Sud 97, deoarece noi am fost obligați să jucăm pe teren propriu prin alte orașe. În Craiova toate generațiile care s-au bazat pe publicul nostru au făcut meciuri mari. Noi am fost văduviți de publicul nostru. În orașul nostru noi nu am avut voie să jucăm fotbal. Hai să spunem adevărul. Noi am fost dați la o parte din oraș ca să li se facă loc altora. Apoi au urmat tot felul de acțiuni de promovare. Însă nu uitați că noi am fost pionerii. Nu mergeam prin urmă cu 10-12 ani prin școli și licee, noi mergeam cu magazinul mobil pe la meciuri. Dar s-a dorit să fim terminați. Unde s-a mai văzut așa ceva?
Păi sunt orașe ca Barcelona unde și Espanyol are loc, Lazio și Roma, Milan și Inter, Real Madrid și Atletico Madrid, Manchester City și Manchester United. Dar nicăieri în lumea asta nu s-a întâmplat ca la noi. Universitatea Craiova adevărată a fost omorâtă ca să i se facă loc unei alte echipe în Craiova. Reîntoarcerea noastră pe Oblemenco va rezolva multe probleme, o să vedeți. Noi trebuie să fim lăsați să jucăm în Liga 2 cu Rapid cu 20.000 de suporteri ai noștri pe Oblemenco.
Trebuie să fim lăsați să jucăm cu U Cluj cu 15.000 de suporteri, la fel și cu FC Argeș. Iar vreți să mergem și să jucăm la Severin și la Tg. Jiu? Dacă nu vom juca în Craiova vom avea o mare problemă. Noi nu vom putea să mergem în Liga a doua să stăm doar așa pe acolo. Noi vom merge să atacăm promovarea în prima ligă încă din primul sezon. Noi suntem Universitatea Craiova. Numele și tradiția ne obligă să facem permormanță. Noi mental trebuie să fim pregătiți doar pentru promovare. Chiar dacă am jucat prin sate și comune vreau să știți că noi am jucat doar cu fruntea sus și nu ne-a fost deloc rușine", a spus Mitu.
Distribuie articolul:
Alte articole
Sfârșit proiect "Extinderea activității companiei BLACKWATER MEDIA SRL"
- de editie.ro
- 19 Decembrie 2019
CRAIOVIȚA PARADISE - CRAIOVA, dezvoltare urbanistică fără precedent
- de Advertorial
- 3 Decembrie 2019
Despre noi
- de editie.ro
- 1 Ianuarie 1970