Ionel Stancu este candidatul Asociaţiei Macedonenilor din România pentru Camera Deputaţilor

Ionel Stancu este candidatul Asociaţiei Macedonenilor din România pentru Camera Deputaţilor

Ionel Stancu este candidatul Asociaţiei Macedonenilor din România pentru Camera Deputaţilor, ca reprezentant al etnicilor macedoneni din România.

Stancu

Ionel Stancu este absolvent al Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative „Nicolae Titulescu” şi al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, Specialitatea Management în Sport, din cadrul Universităţii din Craiova, precum şi masterand în specializarea „Analiză, diagnostic şi evaluarea afacerilor”.

Despre ceea ce îl recomandă pentru a (re)deveni reprezentantul minorităţii macedonene, în Parlamentul României, Ionel Stancu spune:

Abilitatea de comunicare, atenţia la problemele şi propunerile oamenilor, au condus la alegerea mea pentru a reprezenta, în parlament, comunitatea macedoneană, din care fac parte. De 14 ani, activez în cadrul Asociaţiei Macedonenilor din România, iar în perioada 2012-2016, am mai reprezentat asociaţia, ca deputat, în forul legislativ.  

În această calitate, am iniţiat proiecte legislative cu aplicabilitate preponderent în domeniile educaţiei, pensiilor şi asigurărilor sociale.

Consider că este vital ca, în parlament, să avem reprezentanţi foarte bine pregătiţi, care să lupte pentru drepturile noastre, pentru că toţi ne dorim legi cu dispoziţii clare, concise şi previzibile, adoptate în corelaţie cu ansamblul legislaţiei în vigoare.

Toţi suntem cetăţeni români, iar propunerile noastre legislative sunt în interesul cetăţenilor României”.