„Echivalenţe” – Antologie de Poezie bilingvă (româno-sudeză)

Editura româno-suedeză BIFROST propune celor interesaţi participarea la realizarea Antologiei de Poezie bilingvă (româno-sudeză) „Echivalenţe”.

biling

Antologia îşi propune să evidenţieze, în Suedia, 20-30 de poeţi români, care vor fi selectaţi pentru această lucrare, va fi publicată în limbile română şi suedeză şi este destinată, în primul rând, cititorilor sudezi, precum şi cititorilor români din Suedia şi din România.

Volumul va fi distribuit la 5-10 biblioteci importante şi la principalele reviste literare şi de cultură din Suedia.

Cartea va fi tipărită în condiţii grafice deosebite, iar pagina de prezentare a fiecărui autor va fi color.

Fiecare autor va primi câte 3 exemplare din Antologie şi va avea posibilitatea de a achiziţiona mai multe exemplare, la cerere. Cele trei exemplare, precum şi cele suplimentare se vor trimite, prin curier, la adresa din România, indicată de autor, costurile de expediţie fiind suportate de editură.

Cei interesaţi pot trimite materialele literare necesare la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în format word, sau orice alt format digital, însoţite de o scurtă prezentare şi o fotografie.

Taxa de participare la Antologie este de 500 lei şi se va plăti în contul editurii după ce autorul a primit confirmarea că materialele trimise au fost selectate pentru antologie. Preţul de mai sus reprezintă contravaloarea corecturii materialelor selectate, traducere în limba suedeză, editare volum, concepţie şi realizare copertă, obţinere ISBN şi descriere CIP de la Biblioteca Naţională a României, tipărirea şi transmiterea exemplarelor din antologie către autori şi la instituţiile culturale din Suedia, enumerate mai sus.

Mai multe informaţii despre Editura BIFROST puteţi afla la www.bifrost.ro