Craiovenii își dau întâlnire, pe Kogălniceanu, în acest week-end. Poezii, proiecții de film și dezbateri

Strada Mihail Kogălniceanu redevine loc de întâlnire a craiovenilor, în acest week-end, în Bănie fiind organizată cea de-a doua ediție a evenimentului Street Delivery Craiova.

 

street delivery1

Acțiunea se concentrează, spun organizatorii, pe inspirația scoasă în stradă prin artă, cuvânt, design, arhitectură, prin poeticile cotidianului, geografiile literare și metaforele orașului.

Strada va redeveni a oamenilor, care vor avea parte de ateliere, concerte, proiecții de filme, dezbateri, recitaluri de poezie și multe alte surprize. Nu vor lipsi nici activitățile interactive, mâncarea bună și atmosfera relaxată cu care craiovenii deja s-au obișnuit”, transmit organizatorii.

Street Delivery este un manifest urban care are loc pe străzile din România și este cunoscut și ca fiind cel mai influent eveniment de responsabilitate civică de la noi din țară. Fondat în București în 2006 de către Fundația Cărturești și de Ordinul Arhitecților din România, conceptul a fost adoptat de-a lungul timpului în nouă orașe din România, Craiova alăturându-se listei în anul 2018.