Iată cât de des ar trebui să joci blackjack pentru a ajunge un jucător profesionist

Blackjack este cel mai popular joc de cazinou din lume și una dintre alegerile de top pentru jucătorii de cazinou online care doresc să se bucure de joc din confortul propriei case.

ed0923

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți învăța ca jucător de blackjack este modul în care strategia afectează jocul, deoarece poate însemna literalmente diferența dintre un jucător câștigător și unul care continuă să piardă.

Am pregătit în acest articol o imagine de ansamblu asupra strategiei perfecte de blackjack, de la elementele de bază până la tactici avansate pe care ar trebui să le folosești întotdeauna pentru a te asigura că ai cel mai mic avantaj posibil și că ești mai aproape de a deveni un jucător profesionist de blackjack.

Optezi pentru pariurile secundare?

Pariuri secundare Blackjack sunt pariuri secundare, denumite și pariuri suplimentare, care pot fi făcute în jocul de blackjack. În lumea blackjack-ului există multe reguli, strategii și mecanisme diferite, care sunt adesea obscure pentru jucătorii mai puțin experimentați.

În timp ce jocurile de noroc sunt totul despre noroc, este încă mai ales cu jucătorii calificați sau cunoscători. Pariurile secundare la blackjack, de exemplu, sunt printre cele mai bune strategii atunci când vrei să-ți pierzi banii cât mai repede posibil. Blackjack-ul tradițional este aproape corect, cu un avantaj al casei de doar 0,53% dacă este jucat corect. Cu excepția cazului în care te lupți printr-o serie uriașă de înfrângeri, pierderile ar trebui să fie gestionabile pe pariurile conservatoare. 

Strategii perfecte de blackjack

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l știți despre jocul de blackjack la cazinouri noi este că este un joc în care jucătorul ia decizii. Spre deosebire de orice alt joc din cazinou, deciziile tale la blackjack pot afecta rezultatul mâinii și astfel contribuie la câștigurile sau pierderile jucătorilor de la masă. Din acest motiv, există o strategie dovedită matematic care îți va oferi cel mai bun avantaj atunci când pariezi și pe care ar trebui să o folosești în fiecare joc dacă vrei cele mai bune cote pe termen lung.

Dacă sunteți familiarizat cu jocurile de cazinou, știi că fiecare joc jucat la cazinou oferă casei un avantaj și astfel face profit. Blackjack-ul nu face excepție, dar este unul dintre jocurile cu cel mai mic avantaj al casei din cazinou, ceea ce îl face un joc grozav de învățat și jucat. Avantajul casei la un joc tipic de blackjack este de aproximativ 0,50% atunci când un jucător folosește strategia de bază perfectă în timpul jocului.

Alege o strategie simplă

O modalitate importantă de a învăța strategia de blackjack este simplificarea acesteia. Acest lucru le permite jucătorilor de blackjack să-și amintească cele mai bune acțiuni posibile de întreprins pe baza mâinilor lor.

Poți începe prin a te uita la acțiunea divizată. Există câteva reguli de bază de reținut. Ași și 8 ar trebui să fie întotdeauna împărțiți, în timp ce 10 și 5 nu ar trebui să fie împărțiți niciodată. Pe de altă parte, ar trebui să împărțiți 2, 3 și 7 pe cărțile 2 până la 7, 4 pe cărțile 5 și 6, 6 pe cărțile 2 până la 6 și 9 pe cărțile 2 până la 9, cu excepția 7.

Cât de des ar trebui să joci pentru a deveni profesionist?

Memorarea strategiei de bază de blackjack este una, stăpânirea ei suficient de bine pentru a o executa corect este alta. Și practica este cea mai evidentă modalitate de a deveni un profesionist la blackjack. Așadar, asigură-te că petreci destul timp jucând pentru a putea învăța toate strategiile importante.

Jucând jocuri de blackjack online gratuite este o altă modalitate utilă de a afla cât de bine ai învățat strategia de bază de blackjack și cât de repede o poți aplica într-un joc. Aceste jocuri de blackjack gratuite pot fi găsite pe internet și pur și simplu îți permit să joci blackjack fără să pariezi bani reali.

Concluzie

Jocurile de cărți i-au fascinat întotdeauna pe pasionații de jocuri de noroc, datorită necesității din partea jucătorului de a pune în practică niște strategii foarte complexe. Bătălia eternă dintre aleatoriu și pricepere personală a făcut, așadar, blackjack unul dintre cele mai populare jocuri de cărți din ultimele decenii, contribuind în mod firesc și la succesul versiunilor sale online.

Pentru a avea succes la blackjack, totuși, este necesar să ai o cunoaștere aprofundată a regulilor de joc și să evitați absolut să te bazezi pe improvizație. Sper că acest articol ți-a fost de ajutor și acum înțelegi ce ar trebui să faci pentru a deveni un jucător profesionist de blackjack.