Locuri libere la Atelierele Fabricii de poveşti electroColibri

În perioada 19 aprilie (de la ora 9:00) - 21 aprilie 2023 (până la ora 09:00), Teatrul Colibri continuă înscrierile la atelierele de creație pe locurile eliberate prin retragere, neplată, dublă înscriere în formularul electronic.

colibri

Aceste înscrieri se fac prin e-mail, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu precizarea atelierului, numelui și vârstei copilului, a unui număr de telefon, spun reprezentanții Teatrului Colibri.

E-mail-urile vor fi centralizate în ordinea primirii, începând cu data de 19 aprilie, ora 9:00, în limita locurilor disponibile. Nu sunt valabile înscrierile făcute înainte de această dată și mai devreme de ora 9:00.

Plata taxei se va efectua după confirmarea prin e-mail a valabilității înscrierii și se va face obligatoriu de miercuri, 19 aprilie, până vineri, 21 aprilie 2023, prin ordin de plată sau prin transfer bancar în contul RO58TREZ29121G335000XXXX, Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri, CUI 5001805, cu confirmare pe e-mail-ul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Plata la sediul Teatrului Colibri se va efectua în zilele de 19 și 20 aprilie, între orele 09:00 - 15:00, iar vineri, 21 aprilie, se va efectua între orele 09:00 - 11:00.

Preţul / atelier (întreaga perioadă) este 170 lei.

Persoanele care se înscriu la 3 ateliere achită doar 2, unul fiind gratuit. Cei care optează pentru 4 ateliere, plătesc 3 dintre ele, iar persoanele care aleg 5 ateliere, achită 4.

Locuri libere:

COPILĂRIE ÎN CULORI (coord. Laura Pumnea), pentru copii cu vârste cuprinse între 3 - 5 ani: 4 locuri

ÎNVĂȚĂM SĂ NE JUCĂM (coord. Laura Pumnea), pentru copii cu vârste cuprinse între 2 - 4 ani: 1 loc

PRIMUL PAS PE SCENĂ (coord. Alis Ianoș), pentru categoria de vârstă 5 - 7 ani: 4 locuri

JOC, MAGIE ȘI PĂPUȘĂRIE (coord. Geo Dinescu), pentru copii cu vârste cuprinse între 3 - 6 ani: 2 locuri

CONSTRUIM POVEȘTI (coord. Laura Pumnea), pentru copii cu vârste cuprinse între 4 - 6 ani: 1 loc

ÎN FAȚA ȘI ÎN SPATELE CAMEREI (coord. Marin Fagu, Andreea Melinescu), vârsta minimă 9 ani: 2 locuri

REPORTER SPECIAL (coord. Laura Pumnea), vârsta minimă 8 ani: 1 loc

DESCOPERIRE PRIN TEATRU (coord. Geo Dinescu), vârsta minimă 7 ani: 1 loc

CREATORUL DE PĂPUȘI (coord. Adriana Teodorescu), vârsta minimă 8 ani:  2 locuri

PUZZLE FACTORY (coord. Adriana Teodorescu), vârsta minimă 8 ani:  2 locuri

TEATRU DE UMBRE (coord. Marin Fagu), vârsta minimă 8 ani: 5 locuri

Atelierele se vor desfășura în perioada 24 aprilie - 11 iunie 2023, astfel:

Luni, ora 17:00 - COPILĂRIE ÎN CULORI (coord. Laura Pumnea), atelier destinat copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 5 ani, în care se vor distra transformând materiale reciclabile într-o varietate de obiecte, în diverse forme și culori, pe care le vor putea folosi ca jucării.

Marţi, ora 17:00 - ÎNVĂȚĂM SĂ NE JUCĂM (coord. Laura Pumnea), atelier pentru copii cu vârsta între 2 - 4 ani, în care cei mici se vor bucura de jocuri educative, vesele și creative.

Miercuri, ora 17:00 - IMPROVIZĂM ȘI NE DISTRĂM (coord. Robert Iovan), atelier pentru copii de minim 7 ani, ce își propune să îi aducă într-o întâlnire distractivă, care să îi destindă și să îi învețe tainele și beneficiile improvizației la nivelul lor de percepție.

Miercuri, ora 17:00 - PRIMUL PAS PE SCENĂ (coord. Alis Ianoș), pentru categoria de vârstă 5 - 7 ani, atelier în cadrul căruia copiii descoperă variate tehnici teatrale şi îşi pun în valoare abilităţile artistice, care, la finalul cursurilor, vor fi prezentate într-un spectacol pe scena Teatrului Colibri.

Joi, ora 17:00 - JOC, MAGIE ȘI PĂPUȘĂRIE (coord. Geo Dinescu), pentru copiii cu vârsta între 3 - 6 ani, atelier ce urmăreşte dezvoltarea personalităţii copilului de vârstă mică prin jocuri teatrale și elemente specifice teatrului de păpuși.

Joi, ora 18:00 - JOCUL DE-A JOACA (coord. Oana Stancu), pentru copii de minim 9 ani, atelier de improvizație, în care copiii descoperă tainele teatrului.

Vineri, ora 17:00 - CONSTRUIM POVEȘTI (coord. Laura Pumnea), atelier pentru copii cu vârsta între 4 - 6 ani, în cadrul căruia ei vor fi creatori de povești și protagoniștii acestora.

Sâmbătă, ora 14:00 - ÎN FAȚA ȘI ÎN SPATELE CAMEREI (coord. Marin Fagu, Andreea Melinescu), vârsta minimă acceptată 9 ani. Vrei să afli cum trebuie să te comporți în fața camerei sau cum să manevrezi o cameră video?! Te visezi actor, regizor sau operator de film? Totul începe aici! Atât în fața cât și în spatele camerei!

Sâmbătă, ora 15:00 - REPORTER SPECIAL (coord. Laura Pumnea), vârsta minimă de participare 8 ani, atelier care pune în valoare curiozitatea și creativitatea, libertatea de exprimare și originalitatea, materializate în articole, interviuri, reportaje publicate în Gazeta de teatru.

Sâmbătă, ora 16:00 - CREATORUL DE PĂPUȘI (coord. Adriana Teodorescu), pentru copiii cu vârsta între 6 - 10 ani, atelier în cadrul căruia își pot construi cu imaginație și îndemânare propriul lor teatru, cu păpuși confecționate din resturi textile, linguri de lemn, hârtie creponată și alte materiale.

Sâmbătă, ora 16:00 - DESCOPERIRE PRIN TEATRU (coord. Geo Dinescu),  pentru copii de minim 7 ani, atelier prin care descoperă elementele specifice teatrului, dar și cum să le aplice în viața reală (gestionarea emoției, vorbitul în public, lucruri care îi ajută să își dezvolte încrederea și stima de sine).

Sâmbătă, ora 17:00 - PUZZLE FACTORY (coord. Adriana Teodorescu), vârsta minimă de participare 8 ani, în care copiii descoperă piesele de puzzle ce construiesc spectacolul în scenă, devenind actorii contextului creat de ei.

Sâmbătă, ora 19:00 - TEATRU DE UMBRE (coord. Marin Fagu), pentru copii și adolescenți, vârsta minimă acceptată 8 ani, un atelier în care se bucură să deslușească tainele construcției și mânuirii figurinelor specifice teatrului de umbre.

Atelierele se vor reuni pe scena Teatrului Colibri duminică, 11 iunie 2023.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.416.323 sau pe adresa de e-mail:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..