Strategii potrivite pe care să le aplici la ruletă live

Jocul de ruletă este o metodă potrivită prin care să te distrezi în timpul liber, iar mulți oameni au încercat să aplice diverse strategii pentru a-și mari șansele. Cele mai populare trei strategii la ruletă la poți descoperi în cele ce urmează.

FS ruleta cazinou

Iată care sunt acestea:

1. Sistemul Martingale

Este o metodă foarte simplu de pus în practică și foarte des utilizată de cei pasionați de jocuri de noroc. Nu se aplică doar la ruletă, ci și la alte jocuri precum pariuri sportive. Sistemul Martingale are în spate o formulă matematică veche de câteva sute de ani. Pentru a fi aplicat cu succes ai nevoie de multă disciplină, stăpânire și un buget considerabil. Ține cont că este riscant, astfel că nu uita că e esențial să joci responsabil.

Pentru a testa fără mari riscuri sistemul Martingale, o poți face în cazinoul live NetBet, unde ai la dispoziție mese cu mize ce pleacă de la doar 0.50 RON. Sistemul prevede dublarea mizei după fiecare pariu pierdut și se aplică în general pe selecțiile cu cota 2.00, precum par/impar ori pe culoare.

Să dăm și un exemplu concret: Să spunem că începi o serie de pariuri pe culoarea roșu. Începi cu 0.50 RON, iar dacă pierzi vei miza 1 RON, apoi daca măi pierzi o dată 2 RON și apoi încă 4 RON. Dacă pariul de 4 RON este câștigător, vei avea un câștig total de 8 RON la o investiție de 7.5 RON. Practic, ai dublat miza inițială.

Acesta este însă doar un exemplu întrucât miza inițială poate fi ajustată în funcție de bugetul pe care îl ai. Ține însă cont că acest sistem necesita să fii acoperit pentru câteva pariuri ulterioare. Ideea de la care pornește sistemul Martingale este aceea că bila nu se poate opri tot timpul pe aceeași culoare sau mereu pe par sau impar.

2. Sistemul Fibonacci

Un alt matematician care a inspirat, fără să își dea seama, un sistem folosit și în domeniul jocurilor de noroc este Leonardo Fibonacci. Acesta este recunoscut pentru munca sa din domeniul matematicii, iar cei pasionați de ruletă pot profita de ea. Este un sistem asemănător cu Martingale, dar riscurile sunt ceva mai mici, în timp ce schema de pariere este diferită.

Este recomandat ca acest sistem să fie pus în aplicare pe una dintre cele trei coloane și pe intervalul numărului câștigător (1-12, 13-24 și 25-36), pariuri care au cota 3.00. Astfel, acest sistem prevede ca după fiecare pariu pierdut miza următorului să fie suma precedentelor două.

Să luăm un exemplu concret: Dacă ai pariat 10 RON ca miză inițială, al doilea pariu, dacă vei pierde, va fi tot de 10 RON, al treilea de 20 RON și al patrulea de 30 RON. După fiecare pariu câștigător vei porni de la capăt cu miza inițială. Și acest sistem necesită o disciplină solidă și un buget destul de mare, astfel că trebuie să fii atent care e miza inițială.

3. Sistemul James Bond

Știm cu toții că James Bond era pasionat de jocuri de noroc, așa cum s-a putut vedea și din filmele cu spioni, astfel că nu poate fi surprinzător că numele său a inspirat și un sistem folosit la ruletă. Acesta poate fi pus în aplicare pe pariurile cu număr. Nu iei în calcul numerele de la 1 la 12 și mizezi doar pe celelalte. Să spunem că ai un buget de 20 RON: vei paria 14 lei pe numerele de la 19-36 (cota 2.00), 5 lei pe 13-18 (cota 6.00) și 1 leu pe 0. Astfel, profitul tău va fi de 8 lei în cazul în care numărul câștigător va fi între 19 și 36, 10 lei între 13 și 18 și 16 lei dacă bila cade pe 0. În situația în care bila se va opri între 1 și 12, vei dubla bugetul inițial și vei repeta pariurile.