Pianul Călător face un popas și la Caracal

Pianul Călător al mareului pianist Horia Mihail va poposi, duminică, la Caracal, anunță reprezentanții primăriei din localitate.

pian calator

Evenimentul este programat începând cu ora 20.00, pe platoul din fața Primăriei Caracal.

În cazul în care condițiile meteorologice nu vor fi favorabile desfășurării acestuia în aer liber, concertul se va muta în sala Teatrului Național Caracal.

Ediția a XI-a a Turneului naţional al pianistului Horia Mihai, programată pentru perioada mai-iunie 2021, cuprinde spectacole în opt orașe: Sibiu, Brașov, Deva, Satu Mare, Târgu Jiu, Caracal, Slatina și București.

Ajuns la un deceniu de existență, Pianul Călător propune publicului un program extrem de atractiv, alăturând cele mai frumoase piese oferite ca bis în cele 10 turnee de până acum.

În premieră, anul acesta, recitalul va fi urmat – în majoritatea oraşelor – de proiecţia filmului documentar ”Pianul călător - 10 ani”, care redă povestea primului deceniu al acestui proiect, o idee cu un destin şi un traseu cu totul inedit.

În ultimul deceniu, Horia Mihail a vizitat zeci de oraşe din ţară însoţit de pianul călător sau cântând pe pianele din oraşele în care a ajuns, susținând astfel aproape 200 de concerte. Acum, cele 5 piane călătoare, puse la dispoziţie de Radio România, sunt încredinţate comunităţilor din Tulcea, Caracal, Deva, Alba Iulia şi Roman.