Concurs de manuscrise la Editura Universitară

Editura Universitară îi invită pe toţi cei interesaţi să participe la prima ediție a Concursului de manuscrise „ÎMPLINEȘTE UN VIS”.

implinit

Vor fi premiate primele trei cele mai valoroase manuscrise propuse la oricare din secțiunile: PROZĂ SCURTĂ, ROMAN, POEZIE, LITERATURĂ PENTRU COPII, CARTE ȘTIINȚIFICĂ.                        

Participanţii vor trimite manuscrisele, în format word, cu diacritice (TNR, 12, la un rând), însoțite de un CV sau o notă bio-bibliografică, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 15 aprilie 2021.

Se pot înscrie atât autori publicați, cât și debutanți.

Manuscrisele vor fi evaluate de referenții şi redactorii editurii, iar volumele declarate câștigătoare vor fi anunțate în data de 10 mai 2021.

Premiul constă în publicarea manuscriselor, cu finanțarea Editurii Universitare, în acest an editorial.

La concurs, se poate participa cu lucrări de beletristică (proză, roman, poezie) și/sau carte științifică, din toate domeniile acoperite de colecțiile Editurii Universitare: Filologie, Arte, Istorie, Teologie, Psihologie, Științe ale Educaţiei, Sociologie, Drept, Economie, Geografie, Medicină, Ştiinţe exacte.