Alt meci de titlu pentru echipa de volei

Căpitanul echipei de volei masculin S.C.M. Craiova, Laurenţiu Lică, şi jucătorul Bogdan Ene, au susținut joi, 04.04.2019, o conferinţă de presă, în care au vorbit despre duelul cu Arcada Galaţi, din etapa a IV-a a Diviziei A1, care va avea loc sâmbătă, 06.04.2019, ora 19:00, în Sala Polivalentă.

volei conf 

Laurenţiu Lică, jucător S.C.M. Craiova:
„Sâmbătă vom disputa o partidă foarte importantă pentru noi. Tot ceea ce depinde de noi cu siguranță vom pune în practică și vom încerca să câștigăm împotriva unei echipe extrem de solide. Etapa trecută gălăţenii au câștigat meciul cu cei de la Zalău, deci ne așteptăm la un meci foarte greu.

Noi, în momentul de față, încercăm să ne atingem noul obiectiv, acela de a cuceri o medalie, pentru că este păcat să nu luăm o medalie. Parcursul nostru bun spre foarte bun ne dă titlul de liderul campionatului și vom încerca să rămânem acolo cât mai mult.

Diferența foarte mare între primele trei locuri și următoarele trei ne dă o liniște sufletească, că nu poți să ieși din zona medaliilor, dar eu zic că avem dreptul să ne gândim la titlu și vom intra ușor-ușor în această tensiune pentru lupta la titlu.

Dacă vom reuși să câștigăm campionatul, va fi ceva de necrezut pentru toți, mai ales că în sport, de cele mai multe ori, joacă și bugetele, iar noi nu suntem nici pe aproape de bugetul celor de la Zalău sau Arcada”

Bogdan Ene, jucător S.C.M. Craiova:
“Ne aşteaptă un meci foarte greu în faţa unei formaţii solide a Galaţiului, care a făcut un sezon foarte bun. Arcada are o formaţie completă, cu un joc constant şi lot echilibrat valoric. Va fi un nou joc pentru locul 1: dacă înainte a fost Craiova – Zalău, acum va fi Craiova – Galaţi. Merităm să fim în frunte, pentru că am avut un parcurs bun în tot acest sezon. Este rodul muncii noastre de până acum şi sper să continuăm tot aşa.”