Echipa de volei masculin S.C.M. Craiova vrea să termine sezonul regulat cu o victorie

Antrenorul echipei de volei masculin S.C.M. Craiova, Dănuţ PASCU, și jucătorii Andrei Georgescu şi Filip Sestan, au susținut joi, 14.03.2019, o conferinţă de presă, în care au vorbit despre duelul cu Explorări Baia Mare, din etapa a XXII-a a Diviziei A1, care va avea loc sâmbătă, 16.03.2019, ora 17:00, în Sala Polivalentă.

Andrei Georgescu, jucător SCM Craiova:

“Suntem în fața ultimului meci din sezonul regulat și avem nevoie de victorie. După aceea, în play-off, va urma o perioadă cu meciuri grele. Avem șansa să ne apropiem la un punct de Zalău și trebuie să o fructificăm. ”

Filip Sestan, jucător SCM Craiova:

“După victoria de ieri a Steli în fața Zalăului ne putem apropia la un punct de lider dacă vom câștiga meciul de sâmbătă. Este un motiv în plus să ne pregătim bine și să facem tot posibilul să obținem trei puncte cu Baia Mare. Încercăm să jucăm foarte bine indiferent de numele adversarului și, evident, încercăm să câștigăm.”

Dănuț Pascu, antrenor SCM Craiova:

“Tratăm acest joc foarte serios pentru că Baia Mare este o echipă incomodă, care te poate surprinde dacă o lași să își facă jocul. Lupta pentru podium devine din ce în ce mai acerbă, mai interesantă. Va fi o luptă strânsă pentru un loc cât mai bun. În play-off se va vedea valoarea jucătorilor, cine va demonstra că are valoare, va birui. Mă bucur că am avut o evoluție constant bună în acest sezon, exceptând cele trei eșecuri consecutive.”