Judoka strehăieni au urcat pe podium la concursul de la Craiova

Prima ediție a concursului de Judo ,,Junior Judoka",organizat de Palatul Copiilor Craiova, concurs cuprins în CAEJ al MEN, s-a desfășurat în Centru Multifuncțional din Craiova și a reunit la start 172 de Judoka U13, U11, U9 de la 16 cluburi din țară.

judo copii

Palatul Copiilor din Strehaia a participat la copetiția de la Craiova cu 11 sportivi care, în final, au urcat pe cele mai înalte trepte ale podiumului.

„Este vorba de Alpredi Andreea (26 kg-U9) medalie de aur, Goldrac Ana-Maria (29kg-U11), medalie de argint, la U13: Răbigan Andra (36 kg), medalie de aur, Stângă Andreea (40kg), medalie argint, Popa Nicoliță (44kg), medalie argint, Ceaucă Maria (52kg), medalie argint, Popeci Miruna (+57kg), medalie de aur, Răducan Ana-Maria, medalie argint, Filip Mihnea (60kg), medalie aur,Turcu Mihai (+60kg), medalie aur. De menționat că sportivele Alpredi Andreea și Popa Nicoliță fac parte din filiala Motru deschisă de doar doi ani, dar iată că deja a început să aibă și rezultate”, a declarat Ilie Gâdea, profesorul și antrenorul sportivilor judoka din Strehaia.

De asemenea, sportivii strehăieni cooptați la loturile de cadeți și juniori au reușit în acest weekend rezultate care vin să ne bucure. Este vorba de Anne Marie-Brebinaru care a urcat pe podium la Cupa Europeană de Cadeți din Polonia, obținând medalia de bronz în urma a cinci meciuri disputate, iar Rîciu Cleonia (lotul Național de junioare) și Sperius Nicu (transferat la CS Dinamo) au ieșit campioni în cadrul Campionatului Universitar de Judo desfășurat la Sibiu, fiind selecționați în lotul care va reprezenta România la Campionatul Universitar European