Probleme mari pentru Gică Popescu. "Baciul" este executat silit pentru 2 milioane de euro!

Fostul fotbalist al Universității Craiova, Gică Popescu, 51 de ani, are din nou probleme cu banii.

Capture Gica Popescu

"Baciul" este cunoscut în lumea fotbalul ca unul dintre foștii componenți ai "Generației de Aur" care nu prea se pricepe la afaceri. După ce, chiar dacă a achitat prejudiciul din  "Dosarului Transferurilor", tot a intrat la închisoare, Popescu a dat de alte necazuri și după ce a fost eliberat. La fel a avut în anii trecuți mari probleme și cu Școala sa de Fotbal de la Craiova.

Cancan a anunțat că Gică Popescu a pierdut definitiv și irevocabil procesul cu o bancă de la care s-a împrumutat în 2010 pentru a deschide o afacere tip bazar în Rahova. Dar ulterior această combinație s-a dovedit a fi total neinspirată, deoarece totul a dus la faliment.

În ce consta afacerea respectivă? Gică Popescu spera să umple spațiul de bazar, cu o suprafață de 7.000 de metri, cu tarabe, iar acestea să le închirieze la 30 de euro metrul pătrat pe lună. Dar totul s-a îndreptat către un mare faliment. Astfel că, între timp, banca respectivă l-a dat în judecată pe fostul mare jucător pentru o datorie de 2 milione de euro, iar Instanța a anunțat zilele trecute decizia definitivă.

"Admite cererea. Încuviinţează executarea silită, fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin grefa instanţei, azi, 12.04.2019. Încheiere finală (dezinvestire)", e mesajul instanţei.