Ultimatum pentru Ciobotariu. "I-am spus că nu mai este de joacă"

Liviu Ciobotariu este la un pas să fie demis de la FC Botoșani dacă pierde și meciul cu Gaz Metan Mediaș.

Capture Ciobotariu

Formația lui Valeriu Iftime a intrat în hora retrogrdării după ce echipa moldovenilor a fost învinsă pe teren propriu, scor 1-2, de Dunărea Călărași.

La finalul partidei, patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime a pus tunurile pe jucătorii săi, dar și pe antrenorul Liviu Ciobotariu, în cadrul unei intervenții telefonice la o emisiune televizată.Ulterior acesta a fost acuat că a început să îl copieze pe Gigi Becali.

Contactat de către Ediție.ro, Valeriu Iftimene-a mărturisit că încă este foarte supărat și ne-a spus că după emisiunea respectivă a discutat și cu antrenorul echipei sale.

"Sunt foarte supărat și acum. Ca să nu fie nici o discuție, să nu aud vorbe, că am spus una sau alta pe la TV, l-am sunat pe Ciobotariu după emisiunea aia și i-am spus despre ce am vorbit la televizor. Nu mai este de joacă. Am luat un punct cu ultimele trei clasate. Lui Liviu acest lucru chiar nu ii dă ceva de gândit?

I-am spus să facă tot ce știe el mai bine și să nu piardă la Mediaș. Dacă vom pierde și cu Gaz Metan, atunci voi fi nevoit să iau măsuri drastice. Nu mai merge așa. Echipa mi se duce în cap. Am făcut tot ce a vrut Ciobotariu. Am adus în iarnă jucători la echipă, iar pe cei care el nu i-a vrut i-am trimis acasă.

Jucătorii sunt cu salariile la zi, dar atacantul Mihai Roman zici că este din alt film. Imi este rușine să mai ies pe stradă, iar unii oameni de aici de prin oraș au ajuns să îmi reproșeze că le-am dat meciul celor de Călărași. Mă doare enorm să aud așa ceva . Dar eu sper să nu fiu nevoit să iau decizii radicale pentru că sunt sigur că Liviu a înțeles mesajul meu", a spus Iftime

Ce spune Liviu Ciobotariu!

Contactat de către Ediție.ro, Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al moldovenilor a vorbit despre situația sa. "Este adevărat! Patronul m-a sunat după emisiunea respectivă. Este normal să fie supărat, iar eu voi face tot ce depinde de mine să câștigăm meciul de la Mediaș.

Am discutat cu jucătorii și voi mai discuta. Trebuie să ne trezim. Sunt conștient că un antrenor este ținut în funcție doar cu ajutorul rezultatelor",a spus Ciobotariu.