EXCLUSIV. Lincar și-a dat afară cel mai bun mijlocaș.

Ediție.ro a aflat că Eric Lincar și-a permis să îl dea afară pe unul dintre cei mai buni mijlocași ai săi, Cristian Balgiu, 24 de ani. Motivul? Fotbalistul a fost amendat 1.000 de lei de Lincar după ce a luat un cartonaș roșu în urmă cu o etapă și a primit o suspendare de două runde.

Cum jucătorul s-a arătat total nemulțumit de decizia luată de către antrenorul său, cele două tabere au intrat în conflict, iar acesta s-a încheiat cu rezilierea contractului fotbalistului.


"Din vară revine la Chiajna, dar îl putem da oriunde!"

Ediție.ro a aflat că după rezilierea contractului cu Măgurele, Blagiu a dorit să revină la Chiajna, club de care aparține, dar președintele ilfovenilor, Cristi Tănase a refuzat acest lucru. "În urmă cu două sau trei zile m-a sunat băiatul lui Bogdan Stelea. Am înțeles că s-a făcut impresar și îl reprezintă pe Balgiu. M-a intrebat dacă îl putem lua de acum pe Balgiu la echipa noastră pentru că el nu mai poate să joace momentan la nici o echipă. El a jucat la noi și la Măgurele, nu poate să joace și la o a treia echipă.

Dar băiatul redevine cu acte în regulă jucătorul nostru abia de la 1 iunie. Nu am dorit să îl luăm acum pe Blagiu la noi. Păi ce să facem cu el? Noi avem problemele noastre. Din vară suntem dispuși să stăm la discuții cu orice club care și-l dorește pe Balgiu, cu toate că s-ar putea să ajungem și noi în Liga 2, dar totuși sper că noi ne vom salva" , a spus Tănase.