Meciul România U21-Danemarca U21 a fost mutat de la Craiova

 FRF a decis să mute meciul dintre România U21 şi Danemarca U21 la Ploieşti, pe Stadionul „Ilie Oană". Partida din preliminariile EURO 2021 a fost programată iniţial la Craiova, însă interzicerea adunărilor cu peste 1.000 de suporteri le-a dat planurile peste cap organizatorilor.

img OBLEMENCO

Federaţia a primit acordul UEFA şi al danezilor să schimbe locul de disputare. Tricolorii nu mai beneficiau oricum de sprijinul publicului şi ar fi fost nevoiţi să se deplaseze la Craiova încă din 23 martie. Naţionala de tineret va juca la Ploieşti, tot cu porţile închise, însă va putea rămâne în cantonamentul de la Buftea pe toată durată premergătoare meciului.

FRF le-a promis fanilor olteni că naţionalele se vor întoarce la Craiova, „acolo unde publicul este fierbinte şi susţine performanţa tricolorilor!".

Astfel, naţionala de tineret va juca din nou la Ploieşti, după ce a mai făcut acest lucru la meciul cu Ucraina, câştigat cu 3-0. Pe 31 martie, Adrian Mutu se va afla la primul meci pe banca naţionalei U21, contra Danemarcei.

Înaintea acestui meci, România U21 ocupă locul secund în grupa 8 de calificare la EURO U21, la cinci lungimi de liderul Danemarca.