EXCLUSIV. Haos la FCSB. Scapă cine poate! Apropiații lui Becali nu îl mai vor pe Meme în club.

Mihai Teja este ca și demis de la FCSB, iar Meme Stoica nu știe cum să îți salveze mai repede postul.

gigi becali relatie meme stoica 3

 

FCSB pare că este un club de tradiție, dar tradiția se păstrează în pierderea campionatului după plecarea lui Costel Gâlcă de la echipă în 2015. Astfel, de patru ani formația lui Gigi Becali nu mai reușește să câștige campionatul după ce Sumudică, Hagi și de două ori Dan Petrescu i-au suflat titlul latifundiarului din Pipera.

Ediție.ro a aflat amănute interesante din anturajul celor de la FCSB, iar după ce Mihai Teja este ca și plecat de la echipa roș-albaștrilor, Mihai Stoica nu mai este deloc dorit nici el la echipă de apropiații lui Gigi Becali. "Dacă Meme are coloană vertebrală, atunci pleacă și el. De când a revenit la FCSB nu a făcut și nu face nimic, iar el evident că niciodată nu are nicio vină. Este o umbră a conducătorului de acum 10 ani. Nu este angajat la FCSB doar să răspundă la telefon și la mesaje când îl apelează patronul. Lumea în Pipera glumește și spune că acum plătește doar Teja, deoarece Meme nu are bani să plătească. Glumim și noi amar!

Dan Alexa a fost singurul antrenor care a avut curajul să îi spună în față lui Gigi Becali că nu vrea să lucreze cu Meme. Însă cei care l-au acceptat degeaba pe Meme pe lângă ei acum își merită soarta. Au fost abandonați de Meme la prima strigare, iar ei acum sunt pe acasă sau ca și plecați de la club, iar Meme este bine mersi. Mihai Teja nu a fost în stare să se impună nici măcar atunci când nu l-a mai dorit la echipă pe preparatorul fizic, Marian Lupu.

Degeaba a vorbit teja pe la colțuri de Merian că el tot în club a rămas așa cum a vrut Meme. Dacă Gigi Becali nu se trezește această echipă va intra în haos chiar dacă vine Șumudică. Apropo, faceți pariu că Meme nu are curajul să își dea demisia dacă vine Șumi la FCSB? O să vedeți cum o să bage capul în pământ și o să devină cel mai bun prieten al lui Șumi doar ca să nu rămână fără serviciu. O să uite imediat cât s-au înjurat. Oricum situația nu este prea plăcută deoarece Șumi nu este dorit la FCSB de galerie", a povestit pentru Ediție un apropiat de al lui Gigi Becali. Însă este clar că zilele numărate la FCSB le are și Marian Lupu, deoarece Șumudică nu vrea să lucreze cu el.