Înfrângere dureroasă la Sfântu Gheorghe. Sepsi-FC Universitatea Craiova, 4-0

FC Universitatea Craiova a avut o evoluție de nerecunoscut cu Sepsi.

230316 sepsi fcu bauza

Meciul de la Sepsi s-a transformat într-un adevărat fiasco pentru FCU. Știința a fost zdrobită fără drept de apel de către elevii lui Cristiano Bergodi, iar calificarea în play off s-a decis doar pe terenul de fotbal, așa cum ambele tabere și-au dorit.

Partida de la Sfântu Gheorghe a început cum nu se putea mai prost pentru gruparea din Bănie iar în minutul 7 Sepsi deschidea deja scorul prin Păun. 

Până când Știința să încerce revenirea pe tabelă și să se dezmeticească, Sepsi a făcut deja 2-0, min 16, după ce mingea șutată de Bălașa este respinsă în propria poartă de Gurău. Astfel că „gluma" începuse să se îngroașe, iar până la pauză FCU a mai încasat și golul trei. Aganovic a șutat din afara careului mare, iar mingea deviată de Duarte a intrat în plasa porții lui Gurău, min 44.

230316 sepsi fcu paramatti

Seara de coșmar a lui FCU nu se terminase, așa că în startul părții a doua a meciului alb-albaștrii din Bănie au încasat și golul patru. Safranko înscrie din careul de șase metri, după o respingere la un corner.

Jocul lui FCU nu s-a legat sub nicio formă, iar poarta gazdelor nu a fost amenințată mai deloc până în finalul partidei. Știința pierde fără drept de apel la Sfântu Gheorghe, iar acum alb-albaștrii vor încerca să câștige play-out-ul pentru a lupta pentru o finală de baraj cu echipa de pe locul 4 din play-off.

Sepsi: Niczuly - R. Dimitrov, D. Ciobotariu, M. Bălașa, Dumitrescu - N. Păun, C. Matei, J. Rodriguez - Ștefănescu, Safranko, Aganovic 
Rezerve: Began - M. Tamas, R. Ispas, Da Silva Junior, E. Papa, I. Gheorghe, Achahbar, Rondon, Tudorie 
Antrenor: Cristiano Bergodi 

U Craiova: Gurău - Negru, Duarte, Henriques, Huyghebaert - Dr. Albu, Achim - Ganea, Bauza, Bahassa - Chițu 
Rezerve: R. Popa - Mascarenhas, Paramatti, Zanfir, Asamoah, Van Durmen, Sidibe, Piccolomo, Blănuță