Mario Ovidiu Oprea: „Fără o curăţenie temeinică, vechea majoritate din Parlament va băga mizeria sub preş!”

Mario Ovidiu Oprea, senator: „Duminică, nu putem lăsa lucrurile pe jumătate. Duminică, ar trebui să le ducem până la capăt, pentru patru ani, care pot însemna progres.

oprea discurs 2

Ar fi nedrept ca timpul nostru, atât de mult irosit, să intre în sacul PSD. Ar fi dezastruos ca un partid, care ne-a ruinat, să aibă ocazia de a rânji, cocoţat pe dărâmături.

Ajunge cu minciuna, ajunge cu influenţa, ajunge cu nepotismul, ajunge cu corupţia, ajunge cu incompetenţa, ajunge cu tupeul şi vorba goală!

Fără o curăţenie temeinică, vechea majoritate din Parlament va băga mizeria sub preş, în continuare.

A fost o perioadă apăsătoare, cu multe limitări, cu decizii care ne-au împărţit sufletul, prietenii, viaţa. Ştiu. Pandemia ne-a privat de socializare, de strânsul mâinii, de privitul în ochi, de aproape, însă, acel tot care ne uneşte, acela trebuie să ne dea puterea de a alege şi de a învinge.

Pe 6 decembrie, mergeţi la urne şi simţiţi-vă stăpâni pe dreptul care ne face extraordinari!

Privesc harta ţării şi ştiu că am străbătut-o, zile, ani, mandate întregi. Am realizat multe, am pierdut destule, m-am întors, mereu, m-am reinventat, sunt aici şi nu am niciun regret.

Partidul Naţional Liberal trebuie să ducă mai departe proiectele începute şi, pentru asta, are nevoie de aliaţi, ca voi. Altfel, totul e pierdut. Fie ca, în această duminică, în zi de mare sărbătoare, să hotărâţi cu dreptate, cu conştiinţa şi să îmi acordaţi onoarea de a vă reprezenta, din nou, în Parlament.

Dezvoltăm Doljul, aşa cum ar fi meritat demult, pentru că merităm să învăţăm să trăim, nu doar să ne zbatem pentru a  supravieţui.

Vă mulţumesc!”