Ultimul week-end de campanie electorală la PNL Dolj

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 se află pe final, ultimul week-end de campanie la PNL Dolj, prilejuind opinii şi speranţe de viitor.

parcovidiu

Mario Ovidiu Oprea, senator: „În această dimineaţă, împreună cu colegul Lucian Florea şi Virgil Pîrvan, am stat de vorbă cu locuitorii din comuna Bârca. Şi aceştia sunt sătui de administraţia PSD, care îi viciază de drepturile create de guvernul PNL. Acest comportament politic trebuie să dispară, inclusiv din Parlament! Bârca votează, pe 6 decembrie, cu PNL!”.                

Nicolae Giugea, deputat: „Alături de membrii PNL și echipa de voluntari, am mers, din zona Rovine, până la Gară și am discutat cu oamenii cărora le-am prezentat planul PNL de dezvoltare a Doljului. Pe 6 decembrie, craiovenii vor vota pentru un viitor mai bun, pentru stabilitate și dezvoltare”. 

Marian Vasile, preşedintele PNL Craiova: „Am încheiat optimiști ultimul weekend de campanie, iar munca, implicarea și prezența noastră în mijlocul oamenilor vor fi vizibile pe 6 Decembrie! Deși este o perioadă dificilă, oamenii își păstrează reperele față de evoluțiile politice și conștientizează prin ce a trecut țara, în ultimii ani de guvernare roşie, prăbușirea României fiind iminentă. Acum, cu un guvern PNL, vom continua punerea în aplicare a programului responsabil, început în noiembrie 2019”.