„PSD a devoalat atitudinea de dispreț față de craiovenii onești”

Recenta trădare a consilierului local PNL Dan Diaconu suscită, în continuare, puncte de vedere vehemente, cum este cel al candidatului PNL pe listele de consilieri locali, Costel Stănescu:

Costel

Costel Stănescu: „Referitor la trădătorul din PNL Craiova: trădarea lui arată cât de mic este, ca om!               

Acțiunea Olgăi arată cât respect are ea pentru votul craiovenilor. Reacția promptă a PNL Craiova și PNL Dolj arată atitudine de partid puternic și dornic să refacă majoritatea din Consiliul Local Craiova, pentru a apăra și respecta votul craiovenilor. PSD a devoalat, încă o dată, atitudinea de dispreț față de craiovenii onești și încrezători în valorile umane.

USR, care a dezamăgit craiovenii de dreapta, prin atitudinea arogantă față de formarea unei alianțe cu PNL, la alegerile locale, vrea să rupă ceva voturi de la electoratul de dreapta și aruncă noroi în cei cu care vor să facă alianță în Consiliul Local.

Las electoratului doljean să decidă cine are dreptate și cine luptă, cu adevărat, pentru binele lor. PSD – care are drept principii șantajul, minciuna și manipularea, USR – care refuză, prin liderii lor, să facă o alianță ce ar fi zdrobit caracatița din administrația Craiovei și acum speculează un derapaj al unui membru ce va fi rapid rezolvat, sau PNL, care primește de la un membru-cârtiță, o lovitură neașteptată, dar ia atitudine imediat și luptă să refacă majoritatea din Consiliul Local, pentru a respecta și susține votul dat de electoratul de dreapta.

Votând PNL, votul vostru va fi respectat şi îi va lovi pe cei care șantajează, trădează şi manipulează ! Dacă vă doriți să se întâmple aşa, votați PNL!”.