Dan Diaconu – un consilier nedemn de PNL!

După trădarea de azi a consilierului local PNL Dan Diaconu şi întrunirea de urgenţă a Biroului Politic Judeţean Dolj al PNL, preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica, a făcut următoarea declaraţie:

StStoica

Am decis, astăzi, cu unanimitate de voturi, excluderea consilierului Dan Diaconu din partid. PNL Dolj se dezice de astfel de derapaje politice și nu promovează traseismul, ca mijloc de a accede, cu orice preț, în administrație. Comportament perfect agreat, însă, de PSD, așa cum a demonstrat, cu vârf și îndesat, astăzi, dar și în alte nenumărate rânduri.

În ședințele din această după-amiază, BPL Craiova și BPJ Dolj au arătat că orice conduită care nu este demnă de un liberal are și consecințe. După marea ispravă de a atrage, „pe furiș”, de partea PSD, pe Antonie Solomon, un penal dovedit de instanță și om politic de „sens giratoriu”, cum singur s-a autointitulat, PSD continuă, în același stil mojic și duce votul craiovenilor, din 27 septembrie, în derizoriu.

Condamnăm bravura administrației PSD, condusă de Olguța Vasilescu, de a „cumpăra” voturi și destine, fără niciun fel de scrupule și de a face din asta un model pentru craioveni!

Dan Diaconu a fost „mânjit” în frumosul stil pesedist și pus să tragă stânga, în sus. Dragi votanți ai Craiovei, vă asigurăm că Partidul Național Liberal se va bate tot timpul pentru ca interesele cetățenilor să primeze, să dăm plus-valoare atunci când ne dați girul dumneavoastră.

Tot astăzi, președintele PNL Craiova, Mario Ovidiu Oprea, și-a înaintat demisia, iar Marian Vasile a fost numit președinte interimar al organizației municipale”.