Pe urmele proastei administraţii a PSD

Nicolae Giugea, candidatul PNL la funcţia de Primar al Craiovei, a vizitat cartierul Mofleni, unde, deşi ne aflăm în anul 2020, cetăţenii trăiesc ca în secolul trecut.

giugea

Nicolae Giugea:Am fost, alături de echipa de voluntari și de candidați ai PNL, la Consiliul Local, în cartierul Mofleni. Nu este pentru prima dată când vin aici, pentru că, de aproape trei ani, de când mă întâlnesc cu craiovenii, am fost în aproape toate zonele cu probleme ale orașului, iar cartierul Mofleni are foarte multe probleme. Cea mai importantă este groapa de gunoi. Am mai spus că este inadmisibil ca orașul nostru să aibă groapa de gunoi pe cursul de apă. Niciunul dintre foștii primari de până acum nu au vrut să rezolve această problemă, deși ar fi putut să o facă. PSD ul este cel care a decis amplasarea aici a Gropii și trebuie să își asume decizia.

Dar craiovenii din Mofleni au ridicat și alte probleme: nu au canalizare, gaze și nici asfalt. Practic, ei plătesc impozite ca și cum ar locui în Craiova, dar au condiții mai rău ca la țară. Săptămâna trecută, cartierul a fost vizitat de fosta primăriță, care le-a spus oamenilor că nu se poate face nimic. Nici canalizare, nici gaze. Așadar, locuitorilor de aici le este clar, acum. Dacă revin în Primărie cei care au mai fost, în acest cartier nu se va schimba nimic și oamenii vor trăi în aceleași condiții. Eu, alături de echipa mea, voi schimba această situație, din 28 septembrie”.