Adrian Mititelu: "Vreau să îl readuc pe Claudiu Bălan!" Ce spune și despre alte transferuri

Adrian Mititelu a anunțat revenirea lui Claudiu Bălan în Bănie.

190924 FCU UCluj 07 balan

Adrian Mititelu e convins că FC U Craiova va avea un lot puternic, cel care îi va permite să atace promovara în Superliga, chiar dacă Bauza și Baeten vor pleca de la Știința. În direct la Digi Sport, patronul alb-albaștirlor a vorbit despre camapania de transferuri, dar și despre plecările celor doi jucători.

"Este adevărat. Am bătut palma, am ajuns la o înțelegere cu Neluțu Varga și Dan Petrescu. Urmează ca jucătorii să fie de acord cu acest transfer, ar fi vorba de un împrumut pe o perioadă de un an. Ei au transmis clar că nu vor să evolueze în Liga a 2-a, îi înțeleg, au dreptate. Deși au ajuns și din vina lor aici, eu i-am înțeles că au un anumit nivel. Le-am respectat această doleanță

Avem un lot foarte puternic. Nepromovarea ar fi mult mai gravă decât retrogradarea. Vă spun sincer. Va fi greu. Ne vom bate pentru fiecare punct. Cu siguranță vom promova. Blănuță nu va pleca. Vor mai pleca unul sau doi jucători pe care nu îi mai doresc eu. Vor veni alți trei sau patru jucători. Vreau să îl aduc pe Claudiu Bălan înapoi. Sunt jucători pe care îi va aduce Marius Croitoru. Are libertatea necesară pentru a-și duce la bun sfârșit planurile.”

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28