Adrian Mititelu a anunțat primele transferuri de la FCU. E vorba de doi fundași centrali

Adrian Mititelu a anunțat transferurile a doi fundași centrali.

adi mititelu bun

Patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, 56 de ani, a vorbit la ProSport live despre situația de la FCU, dar s-a referit și la campania de achiziții, dar și la plecările de jucători. „Cam cine a fost de plecat a plecat. Oricum, și dacă rămâneam la Liga 1 jucătorii respectivi tot plecau. Sunt unele discuții și despre Bauza, Baeten și Blănuță. La Baeten am luat în calcul chiar poate și un împrumut pentru un an și să revină la anul la FCU. Însă, vom vedea. Dacă nu, să știți că am luat în calcul să rămână toți trei la noi, deși mă costă mai mult, dar asta este. Dacă îi voi tine pe cei trei voi avea o echipă foarte puternică.

De venit, sunt deja doi jucători. Unul care mi-a dat deja ok-ul din Brazilia. E vorba de un fundaș central! Și am mai luat un fundaș central care a jucat în Liga 2 din România, Lumbu. A jucat la Alexandria. E un fundaș central francez de picior stâng. Mie mi-a plăcut. Și mai aducem maximum doi jucători, pentru că noi avem un lot foarte mare. Suntem obligați să folosim în echipă și doi juniori, 2004-2006. Îi mai avem pe Sidibe, pe Dragu. Și el joacă bandă. Avem Padula. Avem Negru. Îl avem pe Albu. Îl avem pe Pop. Avem încă și un mijlocaș francez foarte bun, Idris Bounaas, 1.91 m. Are 21 de ani. O să îl vedeți. A avut o problemă medicală, dar acum și-a revenit. La 1.91 m el are o mobilitate foarte bună și o tehnică în regim de viteză. Îi avem pe Blănuță și Jibril Ibrahim. Jibril nu a putut să joace că nu a avut loc, dar o să vedeți că și el e bun",a spus Mititelu. Patronul lui FCU a anunțat și despărțirea de Nicolo Napoli și a mai spus că niciunul dintre cei din staff-ul vechi nu vor mai rămâne la FCU.

"Nicolo Napoli a fost până la finalul campionatului, ce să mai facă Napoli acum? Nu a mai rămas nimeni. Toți cei pa care îi știți au rămas doar până la finalul campionatului. Suporterii m-au făcut să îl aduc pe Napoli pe acel fond de presiune. Și așa el are niște probleme legate de sănătate. El nu mai are nici timp, dar nici chef de antrenat. Nu se mai pune problema. El a venit din cauza unei situații de haos. Nu mai știam pe cine să aduc, macar pentru liniște în tribune. Dar nu că ne-ar fi ajutat cu ceva. El a venit, dar nu a avut niciun aport la nimic.. Știam că nu mai poate să ne ajute, dar pe fondul de presiune și de teama de retrogradare l-am adus și pe Napoli. Nu am mai ținut cont de declarațiile mele, că nu va mai veni, că nu voi mai face, pentru că nu mă mai intresa atunci. Am căutat o soluție de liniște pentru a salva echipa, dar din păcate nu am reușit", a spus Mititelu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28