Croitoru: "Așteptăm să vedem ce se întâmplă cu regula U21 pentru a ne alege structura lotului și un prim «11»”

Marius Croitoru a vorbit despre planurile sale de viitor la FCU.

croitoru rapid

Marius Croitoru a recunoscut, în cadrul unei emisiuni moderate de către Gabi Safta, că au mai fost două tentative de revenire a sa la FCU, atât înainte de venirea lui Giovanni Costantino, cât și după plecarea acestuia. 

Croitoru a vorbit și despre campania de achiziții, cea pe care FCU va intenționa să o facă. „Eu am avut o discuție cu domnul Mititelu. Mi-a promis unele lucruri, dar nu vi le pot spune. Dacă dumnealui vrea, să le spună. Dar eu consider că e mai bine să vorbească cel care a făcut promisiunea. Am venit acum la FCU, deoarece acum s-a putut. Am mai fost de două ori în discuții să revin. O dată în octombrie, o dată în martie, înaintea lui Constantino si după plecarea lui. Mi-a lipsit carnetul de antrenor și nu îl aveam.

Nu am putut să îmi iau un carnet de antrenor cu funcții depline. Acum am avut o discuție cu domnul Mititelu și i-am spus în martie că indiferent ce se întâmplă, mă voi întoarce. Săptămâna aceasta am ultimul modul, lucrarea de licență o am saptămâna viitoare. Voi obține carnetul care este valabil în România și care îți atestă meseria de antrenor. Sunt înscris la Licență Pro în Republica Moldova, iar ultimul modul de Licență Pro va fi în vara anului următor.

Eu am licența A, împreună cu carnetul de antrenor, care să îmi permită să stau pe bancă. La anul voi putea sta pe bancă și la Liga 1. Da, la momentul promovării, plus că termin și Licența Pro, plus că Federația le oferă derogare antrenorilor care au Licența A și promovează, vedeți cazul Prepeliță la Buzău. Vom avea nevoie de transferuri și de dubluri pentru a ataca promovarea. Așteptăm să vedem ce se întâmplă cu regula U21 pentru a ne alege structura lotului și un prim 11”, a adăugat Marius Croitoru.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28