Blănuță se va afla în vederile lui Pancu pentru U 21 chiar și din Liga 2. „Acest copil este în progres!"

Vladislav Blănuță se va avea afla în continuare în vederile lui Pancu pentru naționala U 21.

231127 fcu sepsi blanuta gol

FC U Craiova a retrogradat în Liga 2, deși alb-albaștrii au avut în componență jucători cu cotă foarte bună pentru Superliga, dar și internaționali U 20 sau U 21 ai României. Printre aceștia se află și atacantul Științei, Vladislav Blănuță, 22 de ani.

Daniel Pancu a vorbit pentru Ediție.ro despre faptul că și din Liga 2 Vladislav Blănuță se va afla în vederile sale pentru o convocare la U 21. „Eu îl știu pe Blănuță de la 16 ani, atunci când l-am avut vreo două-trei săptămâni pe la Rapid, dar totuși era prea crud la vremea aia ca să îl opresc în lotul echipei mari. Însă, după ce s-a transferat la FCU Craiova, iar apoi și-a rezolvat toate problemele cu actele ca să poată să joace pentru România, eu l-am debutat la naționala U 21. 

Și va avea dreptul să joace și în continuare pentru U 21, deoarece el e 2002 ca și Louis Munteanu. Nu contează pentru mine că Blănuță va juca în Liga 2. Din Liga 2 îl am la națională și pe Ignat, nu? Așa că, Blănuță se va afla în continuare în vederile mele pentru că el este un atacant cu calități, iar mie îmi place acest jucător de la FCU.

blanuta gol U Cluj

România are nevoie de un atacant pe stilul lui Blănuță, iar copilul ăsta este în progres. I s-a dat încredre pe final de campionat de la meci la meci și am văzut că a și început să marcheze prin ultimele meciuri. Sunt sigur că el va marca și mai mult în Liga 2. Dacă i se va da în continuare încredere eu sunt convins că el va marca și mai mult. Iar în Liga 2 Blănuță se va bate cu FCU la promovare. Astfel că, eu nu am cum să nu îl am în vederile mele. Așa că, poarta naționalei U 21 rămâne în continuare deschisă pentru el", a încheiat selecționerul naționalei U 21 al României, Daniel Pancu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28