EXCLUSIV. Vești proaste din Bănie. Diallo a aflat ce accidentare a suferit. Ce se întâmplă cu Marian Stoenac!

Diallo a efectuat în cursul zilei de miercuri un ecograf.

210302 Concordia Chiajna FCU 03 diallo

Bradley Diallo și Costinel Gugu au dus greul apărării în partida cu Concordia, însă în minutul 76 al partidei cu ilfovenii fundașul central francez a făcut semne către staff-ul tehnic nu mai poate continua meciul, după ce a acuzat unele dureri la coapsa dreaptă în urma unei alunecări făcute pe „cauciucul" de la Chiajna. Ediție.ro vă informează că șefii Științei l-au programat miercuri pe Diallo pentru efectuarea unui ecograf. Și, deși conducătorii lui FC Universitatea Craiova sperau că acesta a suferit o contractură, totuși la analize s-a aflat că Diallo are o ruptură.

200808 fcu farul 19 stoenac

Probleme medicale are în continuare și Cacheiro, dar acesta este accidentat încă din timpul cantonamentului de la Mogoșoaia. La rândul său, Marian Stoenac este chinuit de câteva zile de o tendinită, iar acesta urmează un program de recuperare. Tot în recuperare se află și Robert Popa, după accidentarea suferită la arcadă, dar Ovidiu Stângă speră că portarul alb-albaștrilor o să fie în cele din urmă apt pentru meciul cu Mioveni. Dacă nu se va reuși recuperarea goalkeeerului de 17 ani al Științei, atunci antrenorul lui FC Universitatea Craiova îl va alege pe portarul titular pentru meciul cu Mioveni pe unul dintre Taborda, Mario Enache și Mogoșanu.

210302 popa cusatura

Partida FC Universitatea Craiova -Mioveni se va disputa marțea viitoare, de la ora 19:00, pe stadionul "Ion Oblemenco", dar din păcate accesul spectatorilor la acest joc este interzis din cauza restricțiilor aflate în acest moment pe teritoriul României.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Luni, 19 Aprilie 2021
FC Universitatea vs FC Rapid
21:00
Sâmbătă, 24 Aprilie 2021
Dunărea Călăraşi vs FC Universitatea
11:00 | Stadionul "Ion Comșa", Calarași
FC Universitatea vs Dunărea Călăraşi
11:00