Tânăr din Craiova, cercetat după ce a produs un accident și a fugit

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Craiova, este cercetat de către polițiștii craioveni, după ce, duminică seara a produs un accident rutier și a fugit de la fața locului. 

accident cuzaa

Potrivit IPJ Dolj, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Totodată, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Accidentul a avut loc pe strada AI Cuza din Craiova, în impact fiind implicate patru autoturisme.

Potrivit poliţiştilor, un autoturism care circula pe strada A.I. Cuza, din Craiova, al cărui conducător l-a abandonat ulterior și ar fi  părăsit locul accidentului, a intrat în coliziune cu un autoturism al cărui conducător, un bărbat de 33 de ani, din Craiova,  intenționa să vireze stânga pe strada Constantin Rădulescu Motru, din localitate.

În urma impactului autoturismul condus de bărbatul de 33 de ani, a fost proiectat într-un alt autoturism condus pe strada AI Cuza, din sens opus de un tânăr de 21 de ani, din Craiova,  ulterior fiind proiectat într-un alt autovehicul parcat pe aceeași stradă.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 33 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale fiind conștient și cooperant.

De asemenea, polițiștii au ridicat autoturismul abandonat în vederea continuării cercetărilor și identificării conducătorului auto.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu, a spus că polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și totodată  continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Foto: Facebook Info Trafic Craiova si Dolj