Cu pistolul în parcare unei benzinării din Craiova

Un tânăr din Craiova s-a ales cu dosar penal, după ce noaptea trecută a fost depistat, în parcarea unei benzinării din localitatea, unde oprise mașina, cu un pistol la el. De asemenea, când i s-a cerut să fie testat cu aparatul alcooltest, acesta a refuzat.

Foto pistol percheziţii 1 

În noaptea de 29/30 noiembrie, un echipaj format din polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova și jandarmi din cadrul IJJ Dolj au procedat la verificarea unui autoturism care oprise în parcarea unei stații peco din localitate. Conducătorul autoturismului a fost legimat, fiind vorba despre un tânăr de 25 de ani, din Craiova, care apoi a fost controlat corporal. Astfel, asupra celui în cauză a fost găsit un pistol neletal și un încărcător gol, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, tânărul respectiv a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât și prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de nerespectarea regimului armelor și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

Tânărul a fost și amendat pentru că nu avea declarație la el, încălcând astfel prevederile referitoare la deplasarea persoanelor în intervalul 23.00-05.00.