„Taxați” pentru comerț ilegal cu material lemnos

Doi bărbați cu vârste de 51 de ani, respectiv de 28 de  ani, ambii din comuna Berevoiești, județul Argeş, au fost depistați de către polițiștii doljeni, miercuri, în timp ce încercau să vândă lemne, din două autoutilitare, pe raza satului Secui.

furt lemne

Polițiștii au verificat avizul de însoțire, în care, la rubrica punct de descărcare erau consemnate alte localități fața de locul unde aceștia au descărcat materialul lemnos.

Din verificări efectuate a rezultat faptul că aceștia intenționau să valorifice materialul lemnos pe raza localității Teasc, iar o parte din materialul lemnos consemnată în avizul de însoțire au comercializat-o pe raza municipiului Craiova.

Polițiștii au ridicat cantitățile de 1,348 mc din specia salcâm și gorum fasonat precum și 1,209 mc din specia salcâm fasonat, în vederea confiscării. Bărbații au fost sanctionați de polițiști cu amendă în valoare de 3000 lei conform prevederilor Legii 171/2010, privind sanctionarea delictelor silvice”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.