Scandal cu focuri de armă într-un bar

S-au tras focuri de armă, într-un bar dintr-o comună doljeană.

50F8D9A9 2772 4308 A8D4 E3791E175F56
Oameni ai legii din cadrul Postului de Poliție Lipovu au fost sesizați de un tânăr de 29 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în incinta unui bar din Lipovu, a avut loc un scandal, un bărbat trăgând focuri de armă.  

Echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului. Aceștia au constatat că în incinta barului a avut loc o altercație verbală între tânărul de 29 de ani și un bărbat de 34 de ani, din comuna Lipovu, în urma căreia cel din urmă ar fi executat 2 focuri de armă cu un pistol, unul în plan vertical și celălalt în podea, după care a părăsit locația, fugind de la fața locului.

Cel în cauză ar fi  plecat din localitate, cu maşina, fiind însoţit de alţi 2 bărbaţi din Segarcea. Poliţiştii au oprit mașina în care se aflau cele 3 persoane, la intrarea în Filiaşi, aceştia fiind conduşi pentru cercetări la sediul poliţiei. Pistolul a fost confiscat, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

„În urma incidentului nu au rezultat victime, iar în cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Astăzi, bărbatul va fi prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.