O tânără acuză doi controlori ai RAT Craiova că au scuipat-o și au tras-o de păr

Doi controlori RAT Craiova sunt cercetați de către polițiști și vor ajunge și în comisia de disciplină, după ce o tânără din Craiova acuză faptul că aceștia au jignit-o și au lovit-o, luni seara, pentru că nu le-a putut prezenta abonamentul.

autobuz rat craiova
Fata le-ar fi explicat că a uitat acasă atât buletinul cât și abonamentul, dar că poate primi o fotografie, pe telefon, și să demonstreze că le are. Echipa de controlori au coborât-o din autobuz, în stația „Madona Dudu”, acolo unde ar fi avut loc incidentul.

Fata spune că aceștia au devenit agresivi, au făcut comentarii cu tentă sexuală la adresa ei, iar când a început să-i filmeze, controlorii au scuipat-o, au bruscat-o și au tras-o de păr. Tânăra a sesizat și poliția, în acest caz fiind deschisă o anchetă pentru a se stabili cum au stat lucrurile.

„În cursul zilei de ieri, polițiștii Secției 1 Politie Craiova au fost sesizați de o tânără de 18 ani, cu privire la faptul că aceasta a fost agresata și jignita de un bărbat și o femeie, care făceau parte dintr-o echipa de control ce acționa pe traseul de deplasare al unui autobuz din Craiova. In cauza, polițiștii au deschis o anchetă în vederea lămuririi stării de fapt și a identificării tuturor persoanelor implicate, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a spus purtătorul de cuvânta l IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Controlorii vor ajunge și în fața celor din Comisia de Disciplină din cadrul RAT Craiova, anunță directorul Marcel Tănăsescu.

„Ne delimităm de genul acesta de comportament pe care nu îl tolerăm şi ne cerem scuze călătorilor. Se va întruni Comisia de Disciplină care va stabili şi sancţiuni pentru cei implicaţi”, a menționat Tănăsescu.