Percheziții în Dolj. Trei doljeni arestați după ce au fost prinși cu bani falși

Trei doljeni au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzați de comiterea infracţiunilor de punere în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune.

bancnote 2

Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova au efectuat șase percheziții domiciliare, miercuri, având informația că doljenii au pus în circulație bancnote contrafăcute de 50 de euro.

Astfel, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au desfăşurat 6 percheziţii domiciliare, în localităţile Piscu Vechi, Ghidici şi Poiana Mare din județul Dolj, la locuinţele folosite de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune”, se arată în comunicat.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 23 de bancnote din cupiura de 50 de euro, toate având aceeaşi serie, 2 laptopuri, un telefon mobil, patru carduri bancare, precum şi 32.000 de lei şi 4.110 euro.