Accident cu trei victime, în Craiova. Șoferul vinovat era băut

Trei persoane au ajuns la spital, duminică seara, după ce au fost implicate într-un accident rutier produs în municipiul Craiova, pe strada Nicolae Romanescu. 

accident 1

Potrivit IPJ Dolj, un șofer în vârstă de 62 de ani nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers intrând în coliziune cu alte două mașini.

Un bărbat de 62 de ani,  din Craiova, conducea un autoturism pe Bulevardul Nicolae Romanescu și nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers către stânga, pe strada Popoveni, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus pe același bulevard, de un tânăr de 31 de ani, din Craiova, din sens opus. Apoi a lovit un alt autoturism, care circula pe strada Popoveni, condus de o femeie de 34 de ani, din Craiova”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd.

Trei persoane au fost transportate la spital, fiind vorba despre conducătorul auto în vârstă de 62 de ani și două femeie din autoturismul condus de tânărul în vârstă de 31 de ani.

Reprezentanta IPJ Dolj a mai spus că în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aer expirat, în cazul șoferului în vârstă de 62 de ani.

S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, în acest caz.