Reținuți după ce s-au bătut în plină stradă. Scandalul a avut loc în Craiovița

Doi tineri din Craiova au fost reținuți, joi, fiind acuzați de comiterea infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Catuse 938x535 752x535

Polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare la locuinţele celor doi craioveni, în urma cărora au ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe obiecte contondente precum şi un pistol prevăzut cu încărcător şi cinci cartuşe care urmează să fie supus unei expertize criminalistice.

Cei doi tineri au fost implicați într-o altercație, în  data de 7 octombrie, în zona pieţei de la fosta poștă din cartierul Craioviţa Nouă.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care au aplanat conflictul şi au condus persoanele implicate la secţie pentru audieri. Din cercetările efectuate a rezultat că două dintre persoanele implicate în altercaţie, ar fi fost agresate fizic de către doi tineri de 18 şi 28 de ani, din Craiova”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

În baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore cei doi tineri, astăzi urmând să fie prezentanți unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

Cercetările sunt continuate în această cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţilor.