Șofer din Marea Britanie, prins drogat la volan în Craiova

Un bărbat din Marea Britanie este cercetat penal, după ce polițiștii doljeni l-au depistat, luni, sub influența substanțelor psihoactive la volanul mașinii fiind. 

politie craiova

Bărbatul a fost oprit, pentru control, pe Bulevardul Tineretului din Craiova. Acestuia i s-a făcut testul care arată dacă a consumat sau nu droguri, rezultatul fiind pozitiv.

În urma testării cu aparatul Drug Test, a rezultat faptul că acesta s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței acestora în organism”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Când au verificat mașina, poliţiştii au găsit și un pistol neletal, un încărcător cu opt cartușe, calibru 9 mm, mai spune reprezentantul IPJ Dolj.

În această cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.