Băut bine și fără permis, un tânăr din Malu Mare a intrat cu mașina într-un gard

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Malu Mare, s-a urcat la volan, băut fiind și fără permis, și a intrat cu mașina în gardul unei curți din localitate.

etilotest politist politie

Evenimentul a avut loc, noaptea trecută, cel care a anunțat poliția despre cele petrecute fiind proprietarul curții respective. Tânărul avea o concentraţie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat un tânăr de 22 de ani, din Malu Mare, care, în jurul orei 1.00 a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea prin localitate şi a lovit atât un stâlp cât şi gardul din beton al unei locuinţe. Din verificările efectuate, a rezultat faptul că cel în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, acesta avea o concentraţie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care tânărul a fost condus la spital, în vederea prelevării de probe biologice”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal, fiind cercetat pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără a deţine permis de conducere.