Dincă, suspect și în cazul crimei din Parcul Romanescu, din 2015

Gheorghe Dincă a fost audiat de anchetatori, în cursul zilei de luni, și într-un dosar care viza o fată ucisă în Parcul Romanescu din Craiova, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei.

suspect caracal dinca

Gheorghe Dincă a fost audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj și în cazul unei fete ucise în parcul Romanescu din Craiova. Gheorghe Dincă a fost, marți, la Curtea de Apel Craiova, unde urma să se judece contestaţia formulată la decizia de arestare preventivă.

Potrivit avocatului Bogdan Alexandru, bărbatul acuzat și-a retras contestația, iar prezența sa a fost necesară pentru acest lucru.

Povestea fetei ucise acum patru ani, în Craiova, pentru care a fost audiat Gheorghe Dincă

În vara lui 2015, Alexandra Goghez, o adolescentă de 17 ani, a fost violată şi ucisă, iar trupul ei a fost găsit după trei săptămâni de la dispariție, în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova, în stare de putrefacție.

Mama fetei a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că trupul era foarte aproape de locul în care lucra, pentru că adolescenta se angajase pe timpul vacanței. Nu a fost găsită de polițiști, ci de un trecător.

„Am fost imediat să declarăm dispariţia fetei la secţia 4 de Poliţie Craiova. Ne-au spus atunci să stăm liniştiţi că o caută, dar că poate e plecată cu vreun băiat. Ne-au audiat în prima zi când am declarat dispariţia şi apoi mergeam noi destul de des să întrebăm ce date mai au. În cele din urmă, după trei săptămâni, un trecător a descoperit, din întâmplare, trupul fetei în Parcul Romanescu. Nu era prea departe de locul ei de muncă. Descoperirea a fost făcută după trei săptămâni, pe 15 august, de un om care a trecut prin zona aceea, nu de polițişti, ceea ce înseamnă că ei nici acolo nu au căutat-o. Şi poliştiştii ne-au mai audiat atunci când au găsit trupul fetei”, a spus Ozana Goghez, mama fetei.

Acum, bestia din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj și în acest caz de omor de o cruzime înfiorătoare. Mama Alexandrei Goghez este rezervată însă, nu crede că Gheorghe Dincă ar fi putut să îi omoare fiica, deși bărbatul a fost audiat în acest caz, miercuri,

„Se vorbeşte de un telefon găsit la Dincă. (...) Nu au venit până acum anchetatori la noi să ne întrebe ceva. În cazul fiicei noastre, nu s-a găsit nici până acum un vinovat", a mai spus Ozana Goghez.

Alexandra Goghez de 17 ani era din comuna Goieşti, judeţul Dolj. Ea era elevă la Colegiul Naţional „Gheorghe Chiţu" din Craiova şi în vara anului 2015 s-a angajat la o terasă în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova. Dispariția fetei a fost semnalată în 27 iulie 2015. Cel care a omorât-o nu a fost găsit

Ultimele știri