Bărbat din Coșoveni, dispărut de la domiciliu

La data de 12 iulie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi de o femeie din Malu Mare, cu privire la faptul că, tatăl său, a plecat de la domiciliu la data de 11 iulie a.c. şi nu a mai revenit până în prezent.

disparut Cornea Aurica

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul, pe nume Cornea Aurică, ar fi plecat de la domiciliu pentru a merge în Craiova şi apoi în Podari, urmând să revină acasă, în cursul aceleiaşi zi.

Semnalmente: înaltime aproximativ 1,65 m, greutate 67 kg, constituție astenică, păr blond, cărunt, fața ovală, bărbia rotundă, ochii verzi, iar ca semn particular acesta are sectionată o parte din degetul mic, de la mâna stângă.

La momentul plecării, cel în cauză era îmbrăcat cu un tricou negru tip polo, cu trei nasturi, cu buzunar în partea stângă, pantaloni lungi kaki, pantofi maro, ciorapi negri, ceas la mâna stangă, purta ochelari de vedere cu lamă metalică aurie, dioptrii +3.

Persoanele care deţin informaţii utile sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.