Gara Fluvială Cetate, distrusă de furtună. Divan Film Festival s-a anulat.

Ediția de anul acesta a Divan Film Festival a fost anulată după ce, în noaptea de duminică spre luni, o furtună puternică a distrus Gara Fluvială, spațiul principal de proiecții și dezbateri din Portul cultural Cetate, pe malul Dunării, anunță organizatorii manifestării.

gara fluviala cetate

"Din păcate, nu am revenit cu veștile bune pe care le pregăteam. Pe malul Dunării a avut loc noaptea trecută o furtună care a distrus Gara Fluvială, spațiul nostru principal de proiecții și dezbateri.
Până ne regrupăm și găsim alte soluții, anunțăm cu părere de rău că Divan Film Festival nu va mai avea loc anul acesta la Craiova și Cetate, în perioada 9 - 18 august, așa cum anunțasem.
Ne pare rău", se arată în mesajul publicat de organizatori pe contul de Facebook.

Anul acesta, Divan Film Festival s-ar fi aflat la a zecea ediție. Evenimentul este dedicat cinematografiei și bucătăriei balcanice și este cunoscut pentru atmosfera relaxată și spațiile neconvenționale în care se desfășoară.

Divan Film Festival este un proiect cultural coorganizat de Fundația pentru Poezie "Mircea Dinescu" și Casa de Cultură "Traian Demetrescu" din Craiova.